2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشکتون بد نیست؟

رو تخم میخوابیدیم الان یه هفته اس پتو مینداختم رو زمین می‌خوابید اما بازم بهتر نشد که بدتر میشه این قدر مسکن خورده مسکن قوی دکتر هم داده بود هیج فایده نداشته 

فکر کنم کروناست شوهر ابجی من هم کمر درد داشت انقدر بردیمش دکتر اخرش معلوم شد کرونا بوده دوهفته از کم ...

یا امام حسین این قدر این روزا آزمایش دادیم دیگه  پول نداریم آزمایش کرونا بدیم 😭

رو تخم میخوابیدیم الان یه هفته اس پتو مینداختم رو زمین می‌خوابید اما بازم بهتر نشد که بدتر میشه این ...

از شانس استخرها هم بسته است وگرنه جکوزی خیلی برای بدن درد مفیده .با روغن زیتون و روغن سیاهدانه ماساژش بده ببین بهتر میشه یا نه؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
از شانس استخرها هم بسته است وگرنه جکوزی خیلی برای بدن درد مفیده .با روغن زیتون و روغن سیاهدانه ماساژ ...

میگم درد مفاصل مگه تو ام آر ای نشون نمیده 

میگم درد مفاصل مگه تو ام آر ای نشون نمیده 

نمی‌دونم .ولی آخه تو میگی تمام بدنش درد می‌کنه .تمام بدن با درد مفاصل فرق می‌کنه .

روماتیسم تو آزمایش مشخص میشه که فاکتور روماتید می‌ره بالا .

برید متخصص روماتولوژی اگه فکر می‌کنی روماتیسمه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.