2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوشیت یا واتساپ دان کن بعد مال اونی ک میخوای هک

کنی شمارشو وارد کن باشماره ای ک طرف واتساپ با کرده بعد ی کد میاد بزن هک میشه

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

تو این مدت من انقدر تو نی نی سایت این تاپیک رو دیدم یک عده گفتن حکر یک عده هم نظر گذاشتن با برنامه ..‌وارد میشن جرات نمیکنم حتی احوالپرسی هم برای نزدیکان بفرستم تو واتسا 😐😐

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
تو گوشیت یا واتساپ دان کن بعد مال اونی ک میخوای هک  کنی شمارشو وارد کن باشماره ای ک طرف واتساپ ...

واقعا ؟؟حتی با رمز دوم ؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
ببخشید ی دفعه دیگه قشنگ توضیح میدی

کاش ویسم داشت نی نی سایت 

خب ببین تو گوشی خودت یه واتساپ دانلود میکنی خب بعد اونی که میخوای هکش کنی باید بدونی با کدوم شماره ای واتساپ باز کرده توهم همون شماره رو وارد میکنی تو واتساپ خودت بعد یه کد میاد ولی به گوشیه اونی که هکش میکنی گوشیش باید دست تو باشه زود اون کدو بزن تو واتساپ خودتت بعد اون کدو از گوشیه طرف پاک کن تا نفهمه تمام

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
کاش ویسم داشت نی نی سایت  خب ببین تو گوشی خودت یه واتساپ دانلود میکنی خب بعد اونی که میخوای هک ...

خب ایتکار ک کنم واتساپ از اون گوشی اصلی پاک میشه ک

فک کنم شما داری راه هک تلگرام رو میگی

خب ایتکار ک کنم واتساپ از اون گوشی اصلی پاک میشه ک فک کنم شما داری راه هک تلگرام رو میگی

نمیدونم من واتساپ شوهرمو همینجوری هک کردم