2777
2789

سلام به مامانای عزیز که کمتر از یک سوم راهمون مونده

من هفته 27 بارداریم.دوروزه پادرد دارم گرفتگی پا مخصوصا محل اتصال پا به بالاتنه

شمام اینجوری هستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موز بخور چیزایی که منیزیم دارن اب هم بخور من هم توپسر اولم پادردداشتم ودومی کل نه ماهو کمردردکه بعدا فهمیدم دیسک دارم بعداز زایمانت بچه رو بغلت نگیر لبنیات زیاد مصرف کن وسعی کن بچتو سزارین به دنیا بیاری

روز99/9/9بهترین اتفاق زندگیم رخ داد.💘☝😍😍

من دیگ هفته ۳۰هستم اما تو اون هفته ها زانو درد داشتم پاهام بیشتر تو خواب میگرفت اما بالاش نه پایینش

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
فقط اومدم بگم من هفته ۳۵ م😁

سونو رشد چن هفته رفتید ۳۰یا ۳۲؟وزن نی‌نی چقدر بود؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
عزیزم موز بخور چیزایی که منیزیم دارن اب هم بخور من هم توپسر اولم پادردداشتم ودومی کل نه ماهو کمردردک ...

اتفاقا چیزی که اصلا میلم نمیکشه موز هست.شیرم کم میخورم

بچه اولم سزاارین بود اینم سزارینه

من دیگ هفته ۳۰هستم اما تو اون هفته ها زانو درد داشتم پاهام بیشتر تو خواب میگرفت اما بالاش نه پایینش

گرفتگی نه در اون حد که از خواب بیدارم کنه.وقتی میخوام جابجا شم یا بشینم و بلند شم میگیره