2777
2789
عنوان

چالش نظرات ب رنگ چشم ها😜😄

369 بازدید | 20 پست

توجه💯کافیه عکس یک چشمتون رو بزارید ممنونم💯نظرات رو منصفانه بدید😘لطفا بیایین خوش میگذره من انجام دادم خیلییییی باحال بود😊من خودمم میزارم

کاش بجای باران ک همه دوستش دارند ولی با چتر زیرش می روند عشق ببارد تا همه زیرش خیس شوند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینجا که همه چش قشنگن 😉😊

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
دختر باید چشاش مشچی باشه درشت باشه 😛🐣

خدا براتون نگه داره 

کاش بجای باران ک همه دوستش دارند ولی با چتر زیرش می روند عشق ببارد تا همه زیرش خیس شوند

چرا همش چشم یبارم بینی خب😂

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی