2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا بیاین

135 بازدید | 15 پست

صبح پاشدم دیدم یه قسمت کوچیکی زیر سینه سمت راستم باد کرده و زده بیرون جوری که هرکی نگاه کنه متوجهش میشه خیلی نگران شدم طبیعیه؟ هفته ۳۱ بارداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم نیست تا بعد تاسوعا عاشورا چیکار کنم؟ یهو از دیشب تا الان اینجوری شده 

عزیزم نمیتونی بری بیمارستان  ازشون سوال کنی

یوقت کیست نباشه  

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
عزیزم نمیتونی بری بیمارستان  ازشون سوال کنی یوقت کیست نباشه  

سه تا بیمارستان داریم تو شهرمون هر سه تاش رو بیمار کرونایی پذیرش کردن میترسم برم نمیشه زنگ بزنم بپرسم جواب میدن؟

سه تا بیمارستان داریم تو شهرمون هر سه تاش رو بیمار کرونایی پذیرش کردن میترسم برم نمیشه زنگ بزنم بپرس ...

ای بابا چه تو اوضاع گیری ویری هم هست 

نمیدونم والا جواب میدن یا نه 

اما اگر درد نداری صبر کن تا دکترت بیاد 

انشالله هیچی نیست و غده های شیر باشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

من فرورفتگی داشتم دو هفته پیش رفتم دکترم معاینه کرد گفت مشکلی نیست و معمولا تو بارداری از این موارد پیدا میشه که سینه ها تغییر شکل و حالت میدن ولی بعد تعطیلات حتما برو معاینه خیالت راحت بشه

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
کیست یهو خودش رو نشون میده ؟ دیشب میخواستم بخوابم سالم بود صبح پاشدم اینجوری شده بود 

برو تو حموم با اب ولرم رو به گرم ماساژ بده من بعد زایمان دخترم اینجور میشدم شیر مونده تو سینم برجسته میشد ولی درد هم داشتم من 

من فرورفتگی داشتم دو هفته پیش رفتم دکترم معاینه کرد گفت مشکلی نیست و معمولا تو بارداری از این موارد ...

آره حتما میرم صبح پاشدم  تا نگاه کردم ترسیدم زده بیرون کلا یه قسمت کوچیکش 

برو تو حموم با اب ولرم رو به گرم ماساژ بده من بعد زایمان دخترم اینجور میشدم شیر مونده تو سینم برجسته ...

من هنوز زایمان نکردم که ممکنه غده شیر باشه؟

حتما انجامش میدم خداکنه خوب بشه