2777
2789
عنوان

بیاینننننن

92 بازدید | 16 پست

یه ارامبخش خوردم نمیدونم‌چی بود حس میکنم نفسم بالا نمیاد قلبم نمیزنه انگار یا ضعیفه تپشش 😭😭

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪

اسمش چی بود 

اسی جان من نمیخام تاپیک بزنم میشه اینجا یه چیزی بگم؟ 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس داری نفس عمیق بکش از بینی بکش داخد نفستو چندثانیه نگه دار فوت کن بیرون

امتحان کردم خوب نشدم😭

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
اسمش چی بود  اسی جان من نمیخام تاپیک بزنم میشه اینجا یه چیزی بگم؟

نمیدونم بپرس عزیزم

نمیدونم بپرس عزیزم

فشارت نیست؟ 

عزیزم خودتو چند نفر دیگه اسماتون بگید نماز بخونم

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
چیزی نیست اب زیاد بخور دفع کنی اخه قرص ارامبخش واسه چیته اسمشو نمیدونی؟

نههه فقط میدونم ابی و گرد بودد

خیلی حالم بد بود خواستم راحت بخوابم بدتر شدم

فشارت نیست؟  عزیزم خودتو چند نفر دیگه اسماتون بگید نماز بخونم

نمیدونمم شایدم فشارم پااییینه

پانیزم عزیزم

نمیدونمم شایدم فشارم پااییینه پانیزم عزیزم

یه چیز شیرین بخور 

مرسی فداتشم ❤