2777
2789

بخدا خیلی خسته شدم. بریدم. احساس میکنم توی یه محیط ناشناخته رها شدم که هییییچ کسیو ندارم و تنهای تنها توی انبوهی از مشکلات.

پسرم که نه سالشو تموم کرده امانمو بریده تا حالاهم چند بار البته نه مستمر رفتیم مشاوره فقط در حد ۱ یا دوجلسه... بدون نتیجه. 

اخه هزاران مشکل دارم که نمیتونم به هرکسی بگم دارم خفه میشم.

خانمهای عزیزی که همچین چیزی نه خودتون دیدین و نه شنیدین لطفاااااااا زخم زبون نزنین. وخیلی مودبانه تاپیکو ترک کنین. 

واقعا نمیدونم با پسری که بشدت پرخاشگر و سرسخت هست چیکار کنم چقدر صبوری چقدر رعایت کنم؟ 

اخه تا حالا تقریبا سعی کردم راهکارهایی که بیشتر روانشناسا میگنو برم پس چرا اینجوری شد؟ چرا همهجی برعکس دراومد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تو زندگیشون مشکل دارن 

صبور باشید 

علت اصلی پرخاشگری و نساز بودن رفتارهای پسرتون شما خودتون هستین

کاش اول خودتون رو اصلاح کنید بعد دنبال اصلاح پسرتون باشید

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
همه تو زندگیشون مشکل دارن  صبور باشید  علت اصلی پرخاشگری و نساز بودن رفتارهای پسرتون شما ...

دوست خوبم میت‌نی بیشتر توضیح بدی؟

اصلا به هیچ وجه قانون پذیر نبوده و نیست. خیلی با احترامو نزاکت باهاش حرف میزنم جوابمو با حرفای زشت و زننده پاسخ میده. هر چیزی که مخالف نظرش باشه تندی میکنه 

دوست خوبم میت‌نی بیشتر توضیح بدی؟ اصلا به هیچ وجه قانون پذیر نبوده و نیست. خیلی با احترامو نزاکت با ...

چون شما میخوایین نظرتونو بهش تحمیل کنین به نظرتون میاد قانون پذیر نیست 

یکم فکر کنین ببینین خواسته هاتون ازش واقعا منطقیه؟!!

از این نسل انتظار نداشته باشین مثل ما رو حرف بزرگتر هیچ حرفی نزنن و نظر ندن

اینا راحت نظرشونو میگن ، شاید شما خواسته تون از پسرتون غیر منطقیه

خیلی زیر ذره بین نذارینش از شما دور میشه عواقب دورشدنش از شما بدتر از حاضر جوابیشه

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

از کودکی وقتی خوراکی یا میوه ای میخوره اشغال یا هستشو پرت میکنه پشت تی وی یا زیر پتو و... بهش چند بار گفتم که حتما یه بشقاب بردار بعد خوردن هم جمع کن. اوایل خودم جمع میکردم ولی حالا از صبح تا شب وقتی که باباش بیاد هر چی میخوره همینجکری توی خونه پلاسه. اصلا به درس علاقه نداره. تمااااااام وقتش با بازی میگذرونه. کامپیوتر بازی میکنه (البته اخیرا بخاطر محدودیتهایی که بدای همه ایجاد شده خودم اجازه دادم بازی کنه بخاطر کرونا). بعد سریع که پا میشه یه کم استراحت کنه میشینه تی وی. بعد غذاشو تند تند میخوره بدوبدو میره بازی با برادر کوچکترش بعد دوباره کامپیوتر و... همینطور میتازه. برادرشو میزنه یا منو میزنه. خیلی سریع به همه چی واکنش نشون میده. اصلا نمیخواد گوش کنه یه درصد شاید بخوام صلاح و راحتیشو بخوام.

چون شما میخوایین نظرتونو بهش تحمیل کنین به نظرتون میاد قانون پذیر نیست  یکم فکر کنین ببینین خو ...

مگه یه مادر چه خواسته غیر منطقی میتونه داشته باشه؟ ازش میخوام مرتب باشه. وقتی دارم باهاش با احترام حرف میزنم با پرخاشگری جوابمو نده. هر خونه ای به اقتضای شرایط و فرهنگشون قانون خودشونو دارن. مثلا اینا (هر دوپسرم ۹ و ۸ ساله) از صبح الطلوع هر کار یا بازی که دلشون بخواد توی خونه انجام میدن یعنی وسط روز یکی در خونمونو بزنه عین بازار شام میمونه. هر دواتاقها درهم و برهم همه چی وسط. خودشون هم توی سالن با کلی ابزار و وسایل خونه پخش کردنوسط خونه بازی میکنن. بعد من بخوام رد بشم حتنا باید از روی وسایلهای پخش شده بپرم. درس زمانی دست به کار میشن که جمع کنن وقتی که پدرشون ایفونو میزنه خیلی هول هولکی همه رو تقریبا جمع میکنن. وقتی باباشون وارد میشه دوتا سرباز مودب و حرف گوش کن میبینه