بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من ریزش مو و چاقی شدید بود پوستمم پر جوش .و دندونامم خراب شده بود نمیرفتم درست کنم چون هم تو ترشح بزاق اختلال به وجود میاد هم ادم حوصله رسیدگی نداره.6 ساال درگیر بودم الان بهبودی نسبی
من اینقد یه دوره ای که مادرم تو بیمارستان بستری بود و بیماری شون شدید بود اضطرابم شدید بود که بیخاب شده بودم بعد یه هفتهبیخابی رفتم دکتر و دیازپام بهم داد.
من میتوانم و باید بتوانم به رویاهایم قول رسیدن داده ام.
ضعف کل بدن . هنگ کردن مغز .احساس میکنم زبونم ورم میکنه یه جوری که انگار تو دهنم جا نمیشه و گز گز میکنه .جدیدا هم زانوهام شل میشه و لق میزنه . و دیگه یادم نمیاد .حالا دیدی از خودت بد حال ترم پیدا میشه
دوماه پیش اکو رفتم خوب بود.ولی دو هفته اس تپشم خیلیییی شدید شده سرگیچه دارم احساس میکنم زبونم سنگینی میکنه.چند روزه که دست چپم از بالا تا کف دست احستس سنگینی میکنم و انگار بی حس میشه.یعنی دوباره بزم متخصص قلب