2777
2789
با دست جداشون میکنم 😏

😐😂

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میخواستم جواب بدم گفتی زیبارویان پس منو صدا نزدی:/

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
موخوره رو فقط باید کوتاه کنی بعدم به مو رسیدگی کنی

کوتاه میکنم

از سشوار و اینا استفاده نمیکنم

روغن ارگان هم کموبیش استفاده میکنم

نمیدونم چه راهی هست دیگه

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞
باید موهات رو ابرسان های خیلی خوب بزنی و نذاری خشک بشه و با قیچی تیز قسمت قسمت بزنی اگه قیچی بد بخور ...

شاید بد کوتاه میکنم

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞
با خودت بودمممم

شامپو گلرنگ مولتی ویتامین حاوی....

خب خب خب سوال فرمودید موخوره را چطو ببریم

سوال خوبیست😌

ببی نباس تو حموم پوست سرتو چنگ بزنی

شامپو ضد شوره و ماسک یادت نره البته ماسک مو هااا

اینارو یکی به من آموخت😌😃

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
باید موهات رو ابرسان های خیلی خوب بزنی و نذاری خشک بشه و با قیچی تیز قسمت قسمت بزنی اگه قیچی بد بخور ...

یعنی چی بد بخوره🤔 ؟من همیشه پایینشو میدم شوهرم بزنه با قیچی 

یعنی قیچی هم اصول خاصی داره؟نباید کند باشه؟