2777
2789
عنوان

میشه یه راهنمایی کنم چکار کنم

54 بازدید | 7 پست

من حدود 12روز پیش خواهر شوهرم که باردار بود مشکلی براش پیش اومد وبیمارستان بستری شد بعد من ملاقاتش نرفتم ولی مرتب بهش زنگ میزدم البته بگم با هم خیلی خوبیم تا اینکه بردنش بیمارستان نیمه خصوصی اونجا هم یه چند روزی بود بعد اون یکی خواهر شوهرم داشت میرفت بهش سر بزنه منم گفتم میام اینم بگم شوهرم چند روز بود برای کاری رفته بود شهرستان بابام اینام رفته بودن وخواهرم که مجرده اومده بود اینجا پیشم خلاصه ما رفتیم ملاقات اومدیم  دو روز بعد خواهر شوهرم زایمان کرد یه زایمان خیلی سخت با اینکه طبیعی بود خونریزیش زیاد شده بود بود شش تا قرص زیر زبونی ونمیدونم کلی دارو براش استفاده کرده بودن سرم فشار وفلان وقتی زایمان کرد شده بود مثل دیوونه ها همش هذیون میگفت دکتر میگفت نترسید اثر داروهاست خلاصه از صبح تا ساعت ۸شب خواهرش پیشش بود و بعدش من تا شب بعد رفتم پیشش بچه هامم گذاشتم خونه جاریم خواهرم خونه برادرم خواهرم بزرگه سال آخر دانشگاه‌هاست روز بعد متوجه شدیم یکی از خم تختی های چند روز پیش خواهر شوهرم تست کرونا مثبت شده واز ایشونم مثبت شد پرستار به من وخواهرم گفت شما برید تست بدید منم زنگ زدم به برادرم گفتم بچه ها رو ببر پیش خودتون من جریان همچین شده برادرم اونا رو برده بود خونه پدرم وبه مامانم زنگ زده بودن جریانو گفته بودن منم رفتم تست دادم وجوابش منفی شد تست خون البته شوهرم گفت بچه ها رو بیار پیش خودت منم زنگ زدم دادشم گفتم تا ضد عفونی میکنم ودوش میگیرنگم بچه هامو بیار حالا مامانم همش بهم میگه تو چرا رفتی چرا همه جا سپر بلا میشه زنگ زده امشب بیا اینجا گفتم نمیام یه مدت رعایت میکنم میگه بیا باهات حرف دارم چرا بچه های جاریتو نگه میداری  چرا میری بیمارستان سر تخت وفلان حالا چکارکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خدایی من شغل همسرم طوریه اکثرا نیست اونا هم خیلی هوامو دارن هم خواهر شوهران هم جاریم با هم خوبیم مامانم میگه ازت بی گاری میکشن سپر بلا میشی اما بخدا کسیو نداشت دلم سوخت بعدم کمکهم هستیم 

خیلی کارت انسانی بوده بعدم میگی هواتو دارن پس بیگاری کشیدن هم نبوده یجور جبران لطف از طرف تو بوده، نگاه به حرف مادرت نکن از سر دلسوزی گفته، کار درستی کردی 

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار... 
خیلی کارت انسانی بوده بعدم میگی هواتو دارن پس بیگاری کشیدن هم نبوده یجور جبران لطف از طرف تو بوده، ن ...

میترسم برم خونه بابام حالا فارغ از بحث کرونا هی میگه چرا مادرشوهر همش پیش توئه چرا سرتخت این میری چرا بچه اونو میگیری میدونم دلش میسوزه ولی میخواد ما دور باش دوست باشیم باهم باشیم اما ماها خیلی باهم خوبیم خونه یکی هستیم باورت میشه

وقتی تو دست تنهایی اونا کمکت میکنن خوب توام اینجور مواقع باید کمک کنی دیگه. کارت درست بوده‌ عزیزم. 

تا ۲ هفته هم جایی نرو. ایشاالله کرونا نداری بعدش با خیال راحت برو. چون ازمایش خون جوابش معتبر نیست اصلا. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
میترسم برم خونه بابام حالا فارغ از بحث کرونا هی میگه چرا مادرشوهر همش پیش توئه چرا سرتخت این میری چر ...

چع خوب ایشالا همیشه جمعتون شاد و سلامت، کمتر برو خونه مامان، مث بابای منه درک ندارن که خونوادا شوهرم میتونه باهات خوب باشه منکه هر وقت میپرسه خواهرشوهرات باهات چطورن؟ کی دیدیشون؟ کاری به کارت ندارن؟ میگم خوبن خداروشکر و تمام، بیشتر توضیح نمیدم 

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار...