2777
2789
عنوان

همزاد

383 بازدید | 15 پست

خانوما به نظرتون همزاد وجود داره یا خرافاته

از هر کی می پرسم یه جور جواب می شنوم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وجود داره .. هر انسان وقتی متولد میشه خداوند دوتا همزاد بهش میده یکی خوب و یکی بد 

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
وجود داره .. هر انسان وقتی متولد میشه خداوند دوتا همزاد بهش میده یکی خوب و یکی بد 

شما میتونی بگی برام طلسم گرفتن یانه؟

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

ببینید من هم واسه خواهرم هم واسه خودم خوابشون دیدم حتی تو خواب گفتن جلوی ازدواج خواهرمو گرفته

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
شما میتونی بگی برام طلسم گرفتن یانه؟

منکه دعانویس نیستم .. مگه مشکلاتی داری ؟

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
بله بپرس

ببخشید چون نمیخواستم تاپیک بزنم اینجا پرسیدم............    کسی میدونه تعبیر این خواب چیه ،خواب دیدم خاله ام ک تازه فوت شده پیشم نشست و به پهلوم فشار آورد گفت که برات خوبه و منم که همیشه ترس از دست دادن مادرم رو دارم ازش پرسیدم که مادرم چقدر عمر میکنه انگار نمیتونست جواب بده ولی نارحت شد و با ناراحتی بهم نگاه کرد این خالم که فوت شده انگار مادر دومم بود و خیلی برام عزیز بود البته در مورد عمر پسرم پرسیدم که خندان گفت اره عمرش زیاده و گفت بچه دومم دختره

ببخشید چون نمیخواستم تاپیک بزنم اینجا پرسیدم............    کسی میدونه تعبیر این خواب چیه ...

اینکه دیدیش خودش خوبه درمورد مادرت پرسیدی اونطور جواب داده بد به دلت راه نده اون به خاطر نگرانی خودت بوده در کل خوابت خوبه خیر انشالله