marzie66 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 2530 عنوان مادرانی که کودک بالای ۱۸ ماهگی دارین 205 بازدید | 24 پست من یه کودک ۱۸ ماهه دارم که ۴ یا ۵ کلمه بیشتر نمیگه. میخواستم بدونم نی نی های شما چند تا کلمه میگن؟ دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . . 1399/06/04 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_کوچولو_ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1858 نی نی منم ۲۰ کلمه اینا بیشتر نمیگه دکترش گفت تو این سن ۶ کلمه هم بگه کافیه خدایا شکرت ❤❤❤
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30950 پسر من ۱۰ تا میگه ۱۶ ماهشه تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
elitaha عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 209 بستگی داره...طبیعیه بچه منم دوسال ونیمشه تازه نم نمک جمله کوتاه میگه!!!
خانومممخانوما عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1161 پسر من چهاردهم نوزده ماهش میشه فقط بابا میگه اونم به زور ولی دکتر گفت طبیعیه و اصلا جای نگرانی نداره گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گل ها، زشت یا زیبا مکن خوب دیدن، شرط انسان بودن است عیب را، در این و آن پیدا مکن
marzie66 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 2530 نی نی منم ۲۰ کلمه اینا بیشتر نمیگه دکترش گفت تو این سن ۶ کلمه هم بگه کافیه بردم مرکز بهداشت برای واکسنش میگه تا ۲ سالگی باید ۵۰ تا بگه دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
marzie66 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 2530 پسر من ۱۰ تا میگه ۱۶ ماهشه کلمه ها رو واضح میگه؟ دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
marzie66 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 2530 پسر من چهاردهم نوزده ماهش میشه فقط بابا میگه اونم به زور ولی دکتر گفت طبیعیه و اصلا جای نگرانی نداره اخه پسر اولم هم دیر به حرف اومد می ترسم اینم اینطوری بشه دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
مامان_کوچولو_ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1858 بردم مرکز بهداشت برای واکسنش میگه تا ۲ سالگی باید ۵۰ تا بگه میگه بابا بعدا انقد حرف بزنه ک بگی ای کاش ی دیقه ساکت بشینه 😁 بچتو با بچه ی دیگه مقایسه نکن ب موقعش حرف میزنه اگه قرار بود حرف نزنه همون ۴ ۵ تا کلمه رو هم نمیگفت خدایا شکرت ❤❤❤
خانومممخانوما عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1161 اخه پسر اولم هم دیر به حرف اومد می ترسم اینم اینطوری بشه باید توی طول روز خیلی باهاش صحبت بکنید و کلمات رو مدام براش تکرار کنید ولی در کل نگرانی نداره وکاملا طبیعیه گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گل ها، زشت یا زیبا مکن خوب دیدن، شرط انسان بودن است عیب را، در این و آن پیدا مکن
marzie66 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 2530 میگه بابا بعدا انقد حرف بزنه ک بگی ای کاش ی دیقه ساکت بشینه 😁 بچتو با بچه ی دیگه مقایسه نکن ... خدا کنه نه مقایسه نمیکنم عزیزم فقط میخوام تاخیر گفتار نداشته باشه دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
marzie66 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 2530 باید توی طول روز خیلی باهاش صحبت بکنید و کلمات رو مدام براش تکرار کنید ولی در کل نگرانی نداره وکاملا ... خیلی باهاش حرف میزنم بچه اولمم که مدارم باهاش بازی میکنه و حرف میزنه دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
مامان_کوچولو_ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1858 خدا کنه نه مقایسه نمیکنم عزیزم فقط میخوام تاخیر گفتار نداشته باشه نگران نباش بعضی بچه ها ی دفه زبون باز میکنن بهش تخم بلدرچین بده خدایا شکرت ❤❤❤
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30950 کلمه ها رو واضح میگه؟ بابا ماماقاقاالله الو بیااع اع در در عدا=یلدا به به اینارو میگه دقیقا ولی خواستشو میرسونه😁 تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
marzie66 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 2530 نگران نباش بعضی بچه ها ی دفه زبون باز میکنن بهش تخم بلدرچین بده ان شالله به همون اولی اینقدر دادم حتی تخم کبوترولی تازه سه سالگی شروع به جمله بندی کوتاه کرد. البته درسته بعدا حرف میزنن ولی توی مدرسه خیلی اذیت شدم. دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .