2777
2789

من یه کودک ۱۸ ماهه دارم که ۴ یا ۵ کلمه بیشتر نمیگه. میخواستم بدونم نی نی های شما چند تا کلمه میگن؟

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

پسر من ۱۰ تا میگه 

۱۶ ماهشه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من چهاردهم نوزده ماهش میشه فقط بابا میگه اونم به زور ولی دکتر گفت طبیعیه و اصلا جای نگرانی نداره

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
نی نی منم ۲۰ کلمه اینا بیشتر نمیگه  دکترش گفت تو این سن ۶ کلمه هم بگه کافیه

بردم مرکز بهداشت برای واکسنش میگه تا ۲ سالگی باید ۵۰ تا بگه 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
پسر من چهاردهم نوزده ماهش میشه فقط بابا میگه اونم به زور ولی دکتر گفت طبیعیه و اصلا جای نگرانی نداره

اخه پسر اولم هم دیر به حرف اومد می ترسم اینم اینطوری بشه 

بردم مرکز بهداشت برای واکسنش میگه تا ۲ سالگی باید ۵۰ تا بگه 

میگه بابا 

بعدا انقد حرف بزنه ک بگی ای کاش ی دیقه ساکت بشینه 😁 بچتو با بچه ی دیگه مقایسه نکن ب موقعش حرف میزنه 

اگه قرار بود حرف نزنه همون ۴ ۵ تا کلمه رو هم نمیگفت

خدایا شکرت ❤❤❤
اخه پسر اولم هم دیر به حرف اومد می ترسم اینم اینطوری بشه 

باید توی طول روز خیلی باهاش صحبت بکنید و کلمات رو مدام براش تکرار کنید ولی در کل نگرانی نداره وکاملا طبیعیه

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
میگه بابا  بعدا انقد حرف بزنه ک بگی ای کاش ی دیقه ساکت بشینه 😁 بچتو با بچه ی دیگه مقایسه نکن ...

خدا کنه 

نه مقایسه نمیکنم عزیزم فقط میخوام تاخیر گفتار نداشته باشه 

باید توی طول روز خیلی باهاش صحبت بکنید و کلمات رو مدام براش تکرار کنید ولی در کل نگرانی نداره وکاملا ...

خیلی باهاش حرف میزنم بچه اولمم که مدارم باهاش بازی میکنه و حرف میزنه 

کلمه ها رو واضح میگه؟ 

بابا 

ماما

قاقا

الله 

الو 

بیا

اع اع 

در در 

عدا=یلدا 

به به 

اینارو میگه دقیقا 

ولی خواستشو میرسونه😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نگران نباش بعضی بچه ها ی دفه زبون باز میکنن  بهش تخم بلدرچین بده

ان شالله 

به همون اولی اینقدر دادم حتی تخم کبوتر

ولی تازه سه سالگی شروع به جمله بندی کوتاه کرد. 

البته درسته بعدا حرف میزنن ولی توی مدرسه خیلی اذیت شدم.