2777
2789

خواهره من همس وسایل منو استفاده میکنه رژای منو میزنه کفش منو میپوشه یک ادکلن ۳ سال پیش خریده بودم ۴۰۰ الان شده یک و دیوست خودم دلم نمیاد بزنم خواهرم باهاش دوش میگیره یا مثلا یک لباس نو میخرم مبینم نیست ۱۰ روز بعد مچاله شده رو تختم انداخته کلا از اینکارا زیاد میکنه بر میداشت با سایه های چشم مامانه من که برای آرایشگاهشه نقاشی میکشید دستشو میکرد تو سایه چشماا میکشیدبه کاغذ 😑😑😑😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.۳تامون لباسای همو میپوشیدیم

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
وا خب خواهرته ماهم همه لباسامون مشترک بود اون لبای منو میپوشید من لباس اون لوازم آرایشی کلا مشترک بو ...

استفاده کنه اشکالی نداره اینکه خرابش میکنه رو مخه لباساشم اندازم نمیشه ۴۰ کیلوعه