2777
2789
عنوان

به نام خدا.من قاتل یه بچه ام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 80 پست
عزیزم اگر میدونی چشمت واقعا شوره هیچوقت اینجور حرفارو  به زبان نیار زبون خیلی بدتر از چشم  ...

اولین بار بود خودمم مونده بودم😂😂😂🤦‍♀️

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برو پاسگاه خودتو معرفی کن همه چی خوب پیش بره چهار روز دیگه اعدامی به امید خدا

آخ جون طناب دارررر*-*با کلاس بمیرم حداقل.

اصن دیگه حرف نمیزنم😂😂😂😂

اره والا بهتره😂😂

99/9/8 قراره یک روز زودتر از بقیه، به ارزوهام برسم 😐😊                                                                                                                                                                                              د
من قاتلم نه تو... تو پارک نشسته بودم درس میخوندم یه ماشین خوب هی رد میشد نگام میکرد خلوت بود یهو گا ...

نههههه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مامان بابات رو درجریان گذاشتی؟؟ هماهنگ کن قبل این ک بیان بگیرن ببرنت😂

فقط دخترداییم میدونه و دوستم...میگن پول بده نریم معرفیت کنیم😂😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣یه همسایه ای داشتیم‌اون فاجعه بو حساب کن پدرشوهرشو کشت یه بارم دم در بودیم یکی از مردای همسایه رد شد گفت بخدا این ۱۰۰کیلو گوشته مرده رسید سر فلکه تصادف کرد بدبخت فلک زده تمام دنده هاش خورد شدن دستش شکست پاش شکست🤣یه بار به بابام‌گفت چقد جونه بهش نمیاد این‌همه بچه داشته باشه بابام فرداش دیسک کمرش پاره شد یه ماه تو رخت خواب بود🤣🤣🤣

خسته از تمام دنیا💔
وای چشات خیلی شورهاااا😂😂😂

اولین بااررر بودددد😂😂😂😂عادت دارم از‌ همه تعریف میکنم هیچ وقتم هیچیشون نمیشه.بعد این به همه میگم چقد زشتی😂😂

فقط دخترداییم میدونه و دوستم...میگن پول بده نریم معرفیت کنیم😂😂😂😂😂😂😂😂

اخیی😂

ب خانوادت نگفتی؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
🤣🤣🤣یه همسایه ای داشتیم‌اون فاجعه بو حساب کن پدرشوهرشو کشت یه بارم دم در بودیم یکی از مردای همسایه ...

وای خدایاااا نههههه😐😂😂😂😂😂دردم گرفت😂😂

یه بار پدرشوهرش روبه روش غذا زیاد خورد عصرش به مادرم گفت پدرشوهرم میگه مریضه اما یه بشقاب کامل با چنتا تیکه گوشت خورد و سبزی و سالاد و همچی من تعجب کردم بخخخخددااااا فرداش مرده سکته کرد مرد🤣🤣🤣

خسته از تمام دنیا💔
اخیی😂 ب خانوادت نگفتی؟؟؟

نههه لوس کردم اومدم تو اتاق...صدا داییم میاد میگه چی شده مریم دپرسی...دخترداییم هر هر میگه هیچیش نیس آدم کشته.نگران تر میشن الان😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂