2777
2789
عنوان

سلام بچه ها کسی بوده کرونا گرفته باشه خودش یا نزدیکاش لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از صبح فقط لرز دارم بدنم یخ کرده میترسم کرونا باشه

ن فک نکنم کرونا تب میکنه

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
اول از سردرد و بیحالی و بی جونی شروع شد بعدش بقیه علائمش ظهور کرد..

تو فاصله چند روز؟؟داداشم الان پنج روزه تب هستش

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
اسفند و دود توی خونه نباشه،غذاشم اول سوپ بعد غذای جون دار در هر وعده،کمپوت اناناسم بخوره،ماسک برنه ه ...

دقیقا همه اینا رو رعایت کردیم ولی خوب نمیشه 

تو فاصله چند روز؟؟داداشم الان پنج روزه تب هستش

یه نصفه روز از شروع علائم تا بقیه اش بیشتر طول نکشید...صبح بیدار شدم یکم بسحال بودم دیگه بعدازظهرش کامل افتادم...

عضویت قبلی ۹۶/۰۹/۱۵
عزیزم بویابیش چطور؟همسرم من تب و خستگی داشت و بویاییش رفته بود 

بوویاش خوبه فقط تب داره اونم پنج شیش روزه 

عزیزم تو پاساژ پدرم اینا اومدن تست کرونا سه نفر بدون کوچکترین علائمی کروناشون مثبت بود .تورو خدا واسه هزینه نکردن و تنبلی خدای نکرده پشت گوش نگذارید. ما ۵ نفر کشته دادیم تو اقوام . تو جنگ یه شهید دادیم تو کرونا ۵ تا . دختر خاله مامانم مامانش و مادرشوهرش و دو تا پسرعمه های بابام .حتی دو تا پزشک کرونا گرفتن خونه قرنطینه شدن به خیال اینکه بچه نمیگیره رعایتش و نکردن بچه رفت تو کما و ... 

براش انبه بگیرید بخوره و سریع بره دکتر

عزیزم تو پاساژ پدرم اینا اومدن تست کرونا سه نفر بدون کوچکترین علائمی کروناشون مثبت بود .تورو خدا واس ...

رفته ولی سی تی اسکن ها شلوغه هممون نمیریم سمتش فقط عروسم که خودشم مواظبه خیلی ماسک میزنه و...

یه نصفه روز از شروع علائم تا بقیه اش بیشتر طول نکشید...صبح بیدار شدم یکم بسحال بودم دیگه بعدازظهرش ک ...

این همه چی اش خوبه فقط تب و بی اشتها است 

قطعا کروناعه،شوهر من ۹روز تب داشت، در کنارش هرروز یه علائم جدید اضافه میشد،گلو درد،سرفه،بعد ۸ روز نفس تنگیش شروع شد، بدن درد،بیحالی، چشم درد، ا  بین رفتن بویایی و چشایی و در آخر اسهال، من خودم یه روز تب داشتم بیحالی گلو درد از بین رفتن بویایی و چشایی، دخترم که ۲سالشه،یه تب خیلی خفیف آبریزش بینی