2777
2789
عنوان

چه وضعشه؟؟؟ این کیه اومده هرچی لایق خودشه بار من میکنه؟ +اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 58 پست
خیلی عجیبه من خصوصی نی نی یار ۵ گزارششو دادم به نظرم شما هم اینکارو بکنید .زرنگه از حرفای خودش چیزی ...

من حرفش و اسکرین گذاشتم که  بحث این چیزا نیست فکر کنم خودش نی نی یاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خیلی زرنگه وای ترسناکم هست 😂

حالا ما که هیچی مجازیم خدا به داد دور و بریاش برسه 😂الان میاد از همین حرفا ما اسکرین میگیره میترکوندمون 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
من حرفش و اسکرین گذاشتم که  بحث این چیزا نیست فکر کنم خودش نی نی یاره

واقعا ینی همچین ادمایی نی نی یارن؟؟؟ 😑نهههه بگو شوخی میکنی .انقدر که مطمئن حرف میزد بعید نیست .بیاید دنبال یه سیمکارت جدید واسه پروفایل جدیدمون باشیم 😂

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

@صغرا_کفتری  

میخوام تاپیک هاتو ببینم

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

حالا ما که هیچی مجازیم خدا به داد دور و بریاش برسه 😂الان میاد از همین حرفا ما اسکرین میگیره میترکون ...

والا الان اسکرین میگیره یه خودشیرینیم تگش کرده 😑😂

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 
الان دنبال دعوایی منافق😒

دقیقا 😂

برو ببین اذن دخول میگیری؟ 😐

😂😂😂وای .

الان دنبال دعوایی منافق😒

وااا😂

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_5 

@مونا_تهرانی     

نمیخاید چیزی بگید؟ این کاربر viiidaaaa اومده به من فحش داده، این چه وضع سایته؟؟؟؟؟؟؟

دیشب هم با کاربری لیدیا ، مارگو رو اذیت میکرد ترکید

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚