2777
2789

سلام دوستان واقعا رفت تو مخممممم از دیشب کلا بحث داریم اعصابمو خرد کرده منم به شدت عصبیم 

از دیشب سر نرفتن خونه مادرشوهرم بحثم شد الان صبح پاشدم کولر روشن کردم سردش شد گفت خاموش کنم گفتم نه گرمه تازه روشن کردم پاشد رفت اونور تو حال خوابید رفتم میگم یعنی چی جواب نداد 

خدایا منو بکش از همه چی راحت شم نمیدونم از خانوادم غصه بخورم اخلاقش خوبه هااا ولی بعضی وقتا تو مخ میدونم دیگه چون نمیرم خونه مامانش اینجور میکنه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب سردش شده جلو کولر بخوابه؟ اگر بهش فلاقه داشتی خاموش میکردی بغلش هم میخوابیدی نیشه که ادعای عشق بکنیم ت عمل به هیچ چیز طرفمون اهمیت ندیم و خودخواه باشیم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خدایی هوا سرده خاموشش کن یخ زدم    

باو از دیشب خاموشه پنج دقیقه روشن کردم خنک شم من به شدتتتتت گرماییم

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
وا خب سردش شده جلو کولر بخوابه؟ اگر بهش فلاقه داشتی خاموش میکردی بغلش هم میخوابیدی نیشه که ادعای عشق ...

راه هایی دیگه هست برای اهمیت دادن کولر شدن اهمیت عجبببب

چرا نرفتی؟

هر سری میرم یچیزی میگن برا بچم میگن چرا لباس گرم نمیپوشونی چرا فلان نمیکنی اخه وسط تابستون کی لباس گرم میپوشونه به بچه از دستشون منو بکش راحت شم