2777
2789
عنوان

لطفا بياين شغل پيشنهاد بديد🙏

74 بازدید | 14 پست

من همسرم تو كار غذايي كلي دوره ديد و يه سري هم دو سال پيش مغازه زد بنا به دلايلي جمع كرد 

الانم ميخواست از قبل عيد دوباره تهيه غذا بزنه كه ديد اين كرونا تموم شدني نيس

با اين شرايط اقتصاد مجبوريم از تهران بريم كرج،خيلي گرون شده اجاره 

بنظرتون تو كرج چه مغازه اي ميشه زد؟سرمايمون حدود ١٧٠ ميليون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا مغازه ها تعطیل  پوشاکی شاید خوب باشه

بنظرتون با اين شرايط اقتصادي مردم كسي فكر پوشاك هستش

خواست ادويه بزنه رفت ابادان صحبت كرد ولي ديد اجاره يه قسمت كرج رفت خيلي بالا بود 

١٥ ميليون

ميگه چقدر بايد بفروشم تا اجاره اونجا در بياد

از كار اينترنتي اصلا خوشش نمياد  خوشش نمياد تو خونه باشه تا سفارش بگيره  كار تحركي ميخوا ...

خوب کارهای اینستاگرامیش و تو انجام بده. من و همسرم همینجوریم. شوهرم به اینستا اعتقاد نداشت. اما من دو سال وقتم و صرف کردم. که بتونم برای مغازش مشتری جمع کنم.کار مواد غذایی شوهرتون چجوریه؟ یعنی صنایع غذایی؟

سوپر مارکت فکر کنم سرمایه زیادی بخواد از بس هایپر و رفاه و کورش اومده دیگه کار سوپر مارکت ها رو کساد ...

اره همينو ميخواستم بگم

بهش پيشنهاد شوينده بهداشتي دادم ميگه پولمون كمه سرمايه زياد ميخواد

بخدا موندم 

از فشار اينكه چه كاري بزنه اخلاقش افتضاح شده همش به من گير ميده

اره همينو ميخواستم بگم بهش پيشنهاد شوينده بهداشتي دادم ميگه پولمون كمه سرمايه زياد ميخواد بخدا مون ...

ببین نباید یهو سرمایتون و خرج کنین. به صورت ازمون و خطا باید کار کنی. مخصوصا که کرونا خیلی شغل ها رو تعطیل یا کساد کرده.مخصوصا شغل های مرتبط با غذا. من خواهرم شرایط مالی خوبی ندار. منم خیلی دلم میخواد یه شغلی برای خواهرم جور کنم.

ببین نباید یهو سرمایتون و خرج کنین. به صورت ازمون و خطا باید کار کنی. مخصوصا که کرونا خیلی شغل ها رو ...

اخه چي كاري  ميشه تو اين كرونا لعنتي

شكست زياد خورديم واقعا ميترسيم

ما كلا بيخيال غذا شديم

ديگه غذا مرد با اين كرونا

ما خودمون شكمو بوديم از بيرون ميخريديم الان خودمون ترسيديم و كم تر كمتر شدع

اولش كه اصلا لب نميزديم غذا بيرون ولي چند بار مجبوري با گرم كردن تو خونه خورديم

اخه چي كاري ميشه تو اين كرونا لعنتيشكست زياد خورديم واقعا ميترسيمما كلا بيخيال غذا شديمديگه غذا مرد ...

سلام خوبی

میدونم خیلی وقته گذشته اما میشه بگی چکار کردین اخر؟؟خوب بود براتون؟؟