2777
2789
عنوان

قلیون وبارداری

154 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

به نظرتون قلیون کشیدن قبل بارداری چقدر میتونه مشکل ساز بشه

من به شدت قلیونی ام خیلی هم سعی میکنم ترک کنم ولی نمیتونم

همش میگم تا قبل حاملگی قطع میکنم

به نظرتون اگه بخوام چند ماه دیگه حامله شم

از الان کم کم بزار کنار خوبه یا کلا از شیش ماه قبلش اصلا نباید بکشم😭😭😭😭

عزیزم من تادقیقه ای که میخواستم برم بیمارستان واسه سزارین کشیدم خداروشکر هم وزنش خوب بود هم مث برف سفید سردخترم که پاستوریزه بودم هم بستری شد هم سبزه س😄

بچه هام دنیامن😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا فهمیدم باردارم دیگه نکشیدم بعدش از سرم افتاد تو شیردهیم که نمیشه کلا ۲ساله نکشیدم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

هرچیزامکان دارع اگریکی نشده نکومن نمیشم خودتوحفظ کن

ممکنه شکاف کام داشه باشه یا لب 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

عزیزم نکش خیلی ضرر داره، دختر عمه منم میکشید دور از جون بچه ها، سه تا بچه سبزه و لاغر ب دنیا اورد درحالیکه خودشون خیلی سفیدن... بعدم بچه هاش پوکی شدید دارن در حدیکه دندوناشون کامل تو دو سالگی پودر شد مجبور شدن برن اتاق عمل جراحی کنن، خیلی زجر کشیدن بچه هاش

منم عاشقه قلیونم. ۲ ۳ هفته اول بارداریمم که نمیدونستم باردارم کشیدم. ولی وقتی فهمیدم دیگه اصن دلم نیومد. فکر میکردم خیلی سخت باشه. ولی اصن نیس. حتی هوسم نمیکنم. وقتی مادر میشی و به این فک میکنی که این واست بچت ضرره به راحتی ازش میگذری. مطمئن باش