بچه ها شکمم خیلی اویزون وشل شده... مجرد بودم چه شکم تختی داشتم... بچم چهار کیلو صدو بیست گرم بود... حسابی ترک خوردم.... میخوام جراحی کنم... کسی هست که عمل کرده باشه؟ ارزش داره.؟
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فک کنم دیگه بعدش نمیشه بچه دارشد اگه قشد نداری انجام بده ولی میدونم که عمل سختیه
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
ابدو دوستم انجام داد 🤦♀️ وااای بنده خدا رفت اون دنیا و برگشت .خیلی اذیت شد کلی خون ازش میرفت . بیه ...
واقعا؟ البته من چاق نیستم چرلی شکم ندارم. پوستم شله... فکر کنم لیفت تنها جواب بده