یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
من همش الکی استرس میگیرم .با صلوات و ایت الکرسی ی کم اروم میشو
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
۱. هرچی که میاد تو ذهنت رو روی کاغذ بنویس. هرچی. حتی اگه این میاد تو ذهنت که چقدر گشنمه مثلا. یک ربع بنویس. ذهنت تخلیه میشه. درمورد حس الانت هم بنویس.
۲. با خدا حرف بزن و بگو خدایا همه چی رو میسپرم بهت. دیگه خودت میدونی. و واقعا بسپار بهش با خیال رااااحت.
ذکر لا حول و لا قوه الا بالله رو هم بگو. ینی هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست. خودش آرومت میکنه. الا بذکر الله تطمئن القلوب هم عالیه. ذکر خدا دل را آرام میکند.