2777
2789

هفته دونه اسپند ریز قورت بده استرست تمومه

قورت بده حتما قورت

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوش میگیرم بهتر میشم. همینطور خوردن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من همش الکی استرس میگیرم .با صلوات و ایت الکرسی ی کم اروم میشو

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

بله عزیزم من دائم الاسترسم 🙈

دیگه تو فامیل معروف شدم به استرس و اضطراب زیاد 

خیلی ام اذیت میشم و یه روز آروم ندارم

دلم از ته دل آرامش میخواد ولی نمیشم

اگه فقط الان اینجوری شدی عیب نداره چندتا نفس عمیق بکش، اگه گل گاوزبون داری یذره دم کم بخور

۱. هرچی که میاد تو ذهنت رو روی کاغذ بنویس. هرچی. حتی اگه این میاد تو ذهنت که چقدر گشنمه مثلا. یک ربع بنویس. ذهنت تخلیه میشه. درمورد حس الانت هم بنویس.

۲. با خدا حرف بزن و بگو خدایا همه چی رو میسپرم بهت. دیگه خودت میدونی. و واقعا بسپار بهش با خیال رااااحت.

ذکر لا حول و لا قوه الا بالله رو هم بگو. ینی هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست. خودش آرومت می‌کنه. الا بذکر الله تطمئن القلوب هم عالیه. ذکر خدا دل را آرام می‌کند.

خیلی آروم میشی.

سعی نکن جلوشو بگیری که بدتر میشه. 

بگذار جریان پیدا کنه. 

همزمان به کارهای دیگه مشغول شو . چایی بذار. با دستات کاری انجام بده  . کتاب بخون یا فیلم ببین  

گاهی منشا استرس حالات فیزیکی بدن هم هست مثلا نوسان فشار خون و یا تپش قلب و یا نوسان قند خون. 

اگه دیدی ادامه داره یه چک بکن اینا رو. 

سالم باشی.