2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 61 پست
چه شوهر آقایی داری. همسر من بره خونه پدرو مادرم،جلوش غذای مونده بذارن؟؟؟؟ چه الان چه زمان عقد.  ...

اره منم به حرکت خواهرش فک کردم. خواهر من بود میگفت دستپخت مامانشو دوس داره . یه هچین چیزی منم میخندیدم من تو نی نی سایت کلا هرچی میشنوم خودمو میزارم جاشون میگم چقد من زندگیو راحت میگیرم 😂البته شوهرمم همینه

امید زندگیم دوقلوهام😍 

چیزی نگفت که عزیزم‌. 

من خیلی شکموام. چیزایی که زیاد بخورم شوهرم میخنده میگه فلان چیزو خیلی هم دوس داریا. منم میگم زیااااد. بعدم میخندیم. مگه حرف بدیه؟😂😂😂

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم به حرکت خواهرش فک کردم. خواهر من بود میگفت دستپخت مامانشو دوس داره . یه هچین چیزی منم میخندی ...

خداروشکر که راحت می‌گیری. انشالله همیشه دل هردو تون شاد باشه. 

آخی اسی 😘 ناراحت نشو اسی جون . حرف بدی نزده شوهرت خودتم مهربون باش باهاش

😂بیشتر حرصشو در اورذی

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
از من گفتن میگی نه برو الان امتحان کن اگه چیزی نگفت 

والا صدبار همچین اتفاقی افتاده چیزی نگفته😲

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

چرااااا؟؟؟؟😄 حالا ببینم نظر خودش چیه فک نکنم من از رو محبت گفتم حس کردم ناراحت شده از کاربرا دلم خو ...

اره دوست داشت درکش کنن اما نامفهوم گفت من واقعا نفهمیدم منظور شوهزش چی بوده 

ولش کن همچینم اهمیتی برا حرفامون قایل نبود اومد یه چی گفتو رفت مهم نیست دیگه برام😊

احتمالا شوهرش بهش گفت خیلی نینی سایت دوس داری نه؟

اونم قهر کرد رفت تو اتاقش گوشیشم انداخت😟😃