2777
2789

چند صد بار بهش گفتم نگو ، نکن اعصاب من خورد میشه اصلا به کسی چه ربطی داره من انتخابش کردم اگه به ظاهر اون توهین کنی انگار به من توهین کردی. ولی تو کتش نمیره هرجا میشینه از قیافه شوهرم بد میگه و مسخره میکنه مثلا میگه سیب زمینی یا تاپاله و از این چیطا منم خیلی حرص میخورم

ببین هر چیزی هم که باشه با مامانت اصلا بحث نکن، هیییییچ کسی مادر نمیشه. ببین یه هفته پیش مادر من کاری کرد ک دلم میخواست بمیرم حتی ب اینم فکر کردم رگ دستمو بزنم. اما حتی اخم هم نکردم ب مامانم. خواهرم هم باهاش یکم جدی حرف زده بود گفتم هیچ حقی نداری ک ب مامان اینطوری بگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر چیزی هم که باشه با مامانت اصلا بحث نکن، هیییییچ کسی مادر نمیشه. ببین یه هفته پیش مادر من کار ...

میدونم هیچ کس مادر نمیشه ولی خب نمیشه همه اش من و آزار بده و با اینکه شوهر خوبی دارم به جای اینکه خدارو شکر کنه هرجا میشینه بد شوهرم و میگه