2777
2789
عنوان

مادر یعنی چی؟

263 بازدید | 33 پست

مامانای عزیز سلام بر اساس یک تاپیک امشب اومدم چیز هایی بگم که شاید حالتون رو خوب کنه 

مادر بودن لزوما شبر خودتونو به بچه دادن نیست 

مادر بودن به این معنی نیست که باید همیشه عالی باشید 

همیشه با بچه اتون بتزی کنید 

همیشه همه زمانتونو وقف بچه کنید 

همیشه خوشحال و خندان باشید 

همیشه اول بچه غذا بخوره بچه لباس بخره بچه بچه بچه ...

مادر خوب بودن به معنی آدم کامل بودن نیست 

شما هم انسانی حق خسته شدن داری حق کلافه شدن داری حق گریه کردن داری حق عصبانی شدن داری و از همه مهم تر حق خوشحال بودن داری

اما مهم ترین مساله اینه که حتی وقتی این احساسات رو داشتی بتونی مدیریت کنی بتونی تا حد ممکن کنترلشون کنی بتونی اول برای خودت تلاش کنی بهتر باشی و بعد فرزندت 

مادر بودن قشنگه اگر فکر میکنی سختته، کم آوردی، نیاز به اسراحت داری، راهکاری بلد نیستی تا بتونی بچه اتو آروم کنی از یه متخصص کمک بگیر اگر توانشو نداری اینجا بگو حتما مادر های عزیز دیگه میان و با لحن خوب بدون قضاوت کردن کمکت میکنن 

این تاپیک رو زدم فقط برای کسانی که انرژی مثبت دارن و میخوان به مادرای دیگه کمک کنن 

پس اگر فکر میکنی قراره قضاوت کنی قراره حال بده یه مادر رو بدتر کنی لطفا خواهشا پیام نزار و ایده هات رو برای خودت نگه دار 

اولین آموزش: فردا صبح که از خواب بیدار شدی مادر عزیز، فارق ازینکه شب رو چطور گذروندی چقدر کم خوابیدی و ... 

به خودت بگو روزم شروع شده یا میتونم با خستگی و ناراحتی شبش کنم یا میتونم یه روزی بسازم که کمتر خسته و عصبی بشم و همینطور بچه و خونه رو طوری مدیریت کنم که امروز کمتر خسته ام کنه حالا بهت میگم چیکار کنی 

اول اهنگ شاد بزار 

دوم برای خودت و کوچولوت صبحانه بزار حتما با هم بخورید و از صندلی غذا براش استفاده کن 

اگر نخورد عصبی نشو عیب نداره خودش گرسنه میشه میاد سراغ غذا 

صبحانه که تموم شد تا توی صندلی غذاشه فقط میز رو جمع کن نیازی به شستن ظرف ها همون لحظه نیست 

بعد صبحانه بشین کنارش گوشی رو بزار کنار نیم ساعت باهاش بازی کن 

حالا هر بازی (اگر دوست داشتید سن بچه اتونو بگید تا بگم چه بازیایی کنید) 

بعد نییم ساعت بزار توی صندلی غذاش بشین رو مبل چشماتو ۵ دقیقه ببند یا حتی دراز بکش (اسباب بازی مورد علاقه اش رو هم بده دستش)

من مادر دوتا دخترم.اولی 5 سال دومی 36 روز واقعا کم اوردم خسته شدم. کمک ندارم اصلا. دختر اوام بهانه گیر شده مدام دورم میره میاد بهانه های مختلف میگیره. دومی اصلا خابش خیلی بده 1 شب میخابه تا 6 صبح بعدم مدام باید رو پا باشه تا 1 ظهر یه دوساعت میخابه دوباره بلند میشه تا 1 شب. نمیدونم چرا انقدر کم خابه. تا رو پاس خابه میزارسم زمین بلند میشه اصلا کلافه شدم. از کتو کول افتادم. شوهرمم عصر میاد یه ساعت میزاردش رو پاش من غذا بپذم. بعدم یه ساعت میزاره رو پاش من سفره بندازمو سفره جمع کنم. یعنی میگم تا رو پا شوهرمم هست من استراحت ندارم کار دارم باید برم سر کارام. اون ظهرام که دوساعت میخابه دختر اولمو باید با جنگو دعوا خاب کنم اعصابم بهم میریزه دیگه خابم نمیاد

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادر دوتا دخترم.اولی 5 سال دومی 36 روز واقعا کم اوردم خسته شدم. کمک ندارم اصلا. دختر اوام بهانه گ ...

خوبه که درخواست کمک کردی 

ببین اول از همه وقتایی که کوچولوی ۳۵ روزه ات رو پاته دختر بزرگت رو میشونی بغلت و نوازشش میکنی (اون الآن کاملا نیاز به این داره که بدونه شما با وجود بچه جدید هنوز دوستش داری) 

دختر ۳۵ روزه ات اگر هم رو پا میخوابه مشکلی نداره کنارش دختر ۵ ساله ات رو بشون بازی نشستنی کنسد مثلا: یه برگه سفید بیاره شروع کنه نقاشی کردن و شما باید حدس بزنی چی داره میکشه و میگی من چشمامو میبندم اینجوری سرتو تکیه میدی به پشت و کمی چشماتو میبندی (این یعنی کمی استراحت 😉) 

مدام از کوچولوت بخواه به عنوان بازی برات کار انجام بده 

مثلا: خب شیمای من، دخترم، شیما جان (باهاش قشنگ حرف بزن) 

من حساب کردم ده قدم برداری میرسی به پوشک خواهرت و ده قدم برگردی دادیش به من تو چی فکر میکنی؟ میایی مسابقه بدیم؟؟؟ 

یا باهاش بیست سوالی بازی کن و بگو دارم به یکی از وسایل خونه فکر میکنم تو فکر میکنی چیه؟ و اگر درست حدس زدی باید بیاریش بدیش من یه امنیاز میشه برات و یه استیکر میزنیم توی دفترت استیکرات بشن ۲۰ تا یه جایزه کوچیک مثلا ۱۰ هزار تومنی داری ☺

من سعیمو میکنم به خودم برسم اما خیلی روزا نمیشه دخترم ۱۹ماهشه وبد غذاست از وقتی بدنیا اومد شیر نمیخورد و نمیخوابید ینی اگه با قاشق یا قطره چکون نمی‌دادم هیچی جوری که یه روز تو ۳.۵ماهگی تو حالت بیداری ۱۲ساعت شیر نخورد 

نزدیک دو ماه بود خوب شده بود اما الان۳روزه دوباره خیلی بد غذا شده و غذا نمیخوره نمی‌دونم چیکار کنم وقتی که غذا بهش میدم۱.۵ساعت زمان میبره تا یه پیاله کوچیک بخوره

وخیلی کار دارم تو خونه دلم میخواد ورزش کنم وبه خودم برسم درسمم بخونم چیکار کنم

من سعیمو میکنم به خودم برسم اما خیلی روزا نمیشه دخترم ۱۹ماهشه وبد غذاست از وقتی بدنیا اومد شیر نمیخو ...

بچه ها تا دوسال بخاطر دندوناشون اینجوری ان من دخترم یه بار 10 روز لب به غذا نزد. یکسالو نیمش بود. بعد 10 روز 4 تا نیشش باهم دراومد. 

خوبه که درخواست کمک کردی  ببین اول از همه وقتایی که کوچولوی ۳۵ روزه ات رو پاته دختر بزرگت رو م ...

اره راست میگی من عادت کردم تا بچم رو پامه خودمو با گوشی سرگرم کنم. کاش بتونم این گوشی لعنتی رو بزارم کنارو به دختر اولم برسم

بچه ها تا دوسال بخاطر دندوناشون اینجوری ان من دخترم یه بار 10 روز لب به غذا نزد. یکسالو نیمش بود. بع ...

پس ایرادی ندارد الان سه روزه هیچی نخورده شیرم رو هم دوبار تا سه بار در روز میخوره عیبی نداره؟

پس ایرادی ندارد الان سه روزه هیچی نخورده شیرم رو هم دوبار تا سه بار در روز میخوره عیبی نداره؟

دوبار سه بار بیشتر بده چون غذا نمیخوره. من مثلا ابمیوه و شیر موز و اینجور مایعاتو با سرنگ میچلوندم گوشه لبش مجبور میشد قورت بدد. توام با سرنگ ابگوشت یا همون شیر موز و شیر گاگایو و اینا بده بی جون نشه. اگم دیدی نمیخوره خب دیوه اذیتش نکن تو تلاشتو کردی

منم همش سرم تو گوشیمه البته وقتایی که بیکار میشم😔

بیا از فردا گوشیو خاموش کنیم از صبح تا ظهر. به بچه هامون برسیم. میای باهم ترک گوشی کنیم؟ 

اره راست میگی من عادت کردم تا بچم رو پامه خودمو با گوشی سرگرم کنم. کاش بتونم این گوشی لعنتی رو بزارم ...

میتونید گوشی جدید بخری ازین گوشیای ساده واین گوشیتونو تو کابینت بالای کمد یا یه جای دیگه دور از دسترس بذارید البته این کاریه که خودم می‌خوام انجام بدم.

میتونید گوشی جدید بخری ازین گوشیای ساده واین گوشیتونو تو کابینت بالای کمد یا یه جای دیگه دور از دستر ...

من توی بورسم باید گاهی چک کنم.