2777
2789
عنوان

بچه ی عجیب،چه بیماری داشت؟

1641 بازدید | 60 پست

خانما امروز تو آسانسور بودم بعد تو حال خودم بودم یهو دربازشد یه آقایی با دوتا پسرش اومدن داخل یهو دیدم یه بچه در حد فکر کنم پنج شش ساله بود با سر خیلی کوچیک اومد داخل بدنش و قدشم کوچیک بود ولی سرش نسبت به بدن خیلی ریز

یهو ناخودآگاه از ترس تو جام تکون خوردم یه ووش خیلی یواش گفتم از ترس

بخدا یهو ترسیدم

بعد خجالت کشیدم خیلی

کسی میدونه این چه نوع بیماری بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکروسفالی احتمالا

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

یه بیماری خیلی خیلی نادره با یه اسم عجیب که الان یادم نمیاد

واکنشت خیلی بد بوده پدر ومادر اون بچه با این واکنشا نابود میشن ووش نداره دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دلم براشون سوخت كاش خودتو كنترل ميكردي....   ميدونم از شوك بوده البته ميكروسفال!

استغفراله خدایا توبه بخدا تو حال خودم بودم یه لحظه فکر کردم یه موجود فرا زمینی اومد طرفم

نه بچه ها میکروسفال نیست یه بیماری دیگه اس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه بیماری خیلی خیلی نادره با یه اسم عجیب که الان یادم نمیاد واکنشت خیلی بد بوده پدر ومادر اون بچه ب ...

بخاطر این چیزا از همین الان پسرمو جوری بار آوردم که به کسی که تفاوت داره با بقیه اصلا زل نزنه خداروشکر الان اونجوریه و اصلا نگا نمیکنه