2777
2789
عنوان

کنکوریا بگن

114 بازدید | 13 پست

من کنکور ۱۴۰۱ هسم ولی میخوام از الان بخونم که تو کنکور رتبه ی خوبی بیارم ولی همیشه کسل و بی حوصلم فکرمی کردم دلیلش نداشتن برنامه ریزیه واسه همین مشاور گرفتم و امروز هم بهم برنامه داد ولی بازم بی حوصله و کسل بودم و نتونستم قشنگ درس بخونم.به نظرتون چیکار کنم واقعا خسته شدم از این وضع که همش کسل و بی حوصلم.خیلی دوس دارم به هدفم برسم

فک کن ی ماه دیگه قراره یک سوم کنکورو امتحان بدی با جدیت برنامه ریزی کن بخون 

فقطم کتاب درسیو کار کن با سوالای کنکور

این دوتا تحربه های منه

خدایا تنها امیدم تویی💛لایک نکن عزیز دل برادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفتو بنویس بذار جلو چشمات باشه همیشع

سحرخیز باش

انقد انرژی منفی نده که من کسلم‌من کسلم

اینجوری بیشتر تلقین میکنی

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

آخه الان تو این اوضاع کرونا که کتابخونه ها باز نیستن😟

با دوستان هماهنگ کن بیان پیشت باهم بخونید یا اینکه تو بری پیششون سعی کن آخر هر پارت از برنامتو که می‌خونی از خودت اون مبحثو آزمون بگیری

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر