2777
2789
عنوان

لوازم خانگی اسنوا

734 بازدید | 15 پست

بچه‌ها ما می‌خوایم یخچال ساید بخریم ولی خب ال جی و سامسونگ خیلی گرونن به نظرتون مارک اسنوا خوبه؟ ۷وب کار می‌کنه؟ ما برامون مهمه که زود خراب نشه. ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم

من ساید ال جی دارم به نظرم خارجی بگیرین خیلی بهتره آخر و عاقبتی هست... برین کچین بخرین خیلی ارزون تر میشه من پارسال از گچین خریدم 16 تو شهرمون بود 30 الان یخچالم میگن شده 80

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساید ال جی دارم به نظرم خارجی بگیرین خیلی بهتره آخر و عاقبتی هست... برین کچین بخرین خیلی ارزون تر ...

اون مدلایی که ما دیدیم ۴۰ میلیون اینطورا بود خیلی شوکه شدیم.

برین گچین بخرین اونجا هم اصل هستن هم آرزون تر... به نظرم حتی شده برین سر بزنید هم می ارزه... میخواین من میتونم مغازه ای خرید کردم شمارش بدم بهتون

آخه اونجا ضمانت نداره اگر خراب بشه کل پول میره هوا 

عزیزم من آوردم اینجا از نمایندگی‌ برام ضمانت کردن ولی اونجا جنس اصل میدن یه مغازه دوتا مغازه ک نیست بالای صد تا مغازه هست همه هم ثابت و اینم بدون اینجا هم اگه جنسی بخری خراب باشه هیچ ضمانتی زیر بارش نمیره

عزیزم من آوردم اینجا از نمایندگی‌ برام ضمانت کردن ولی اونجا جنس اصل میدن یه مغازه دوتا مغازه ک نیست ...

خیلی خوبه اینطوری، آدرس مغازه یا اسم مغازه ای که ازش خرید کردی که جنسش خوب بوده رو میشه بگی

برین گچین بخرین اونجا هم اصل هستن هم آرزون تر... به نظرم حتی شده برین سر بزنید هم می ارزه... میخواین ...

ممنون عزیزم اگر وقت کردی شماره‌ی مغازه‌ای که ازش خرید کردی رو می‌فرستی؟

خیلی خوبه اینطوری، آدرس مغازه یا اسم مغازه ای که ازش خرید کردی که جنسش خوب بوده رو میشه بگی

09177600499

من از این آقا خرید کردم 

ممنون عزیزم اگر وقت کردی شماره‌ی مغازه‌ای که ازش خرید کردی رو می‌فرستی؟

09177600499

من یخچال و لباس شویی از ایشون خریدم

بنظرم بجای ساید ،یخچال فریزر ال جی بخرین .از این کوتاه تپل ها که بالاش فریزه..هم ال جی و خارجیه هم خیلی جادار تر از سایده.

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤