2777
2789
عنوان

سوزوندن عصب و رگ اضافه قلب

27382 بازدید | 62 پست

سلام دوستان لطفا هر کی در مورد روش .ساعات .هزینه و نوع این عمل اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم

ان شاالله همگی خوشبخت و خوش روزی میشین⁦☺️⁩
من انجام دادم  خودت میخای ابلیشن کنی؟

آره عزیزم. قراره برم سیداشهدا ارومیه. میشه اطلاعات بهم بدی خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم. قراره برم سیداشهدا ارومیه. میشه اطلاعات بهم بدی خیلی استرس دارم

چند سالتا گلم؟؟

من مشهد انجام دادم بیمارستان قلب ..

ببین هم اتاقی من عملش نیم ساعت شد و موفق بود ولی برای من جای حساسی بود نتونستن بسوزونن ۴ساعت اتاق عمل بودم و ناموفق بود باید با اریتمی قلبم سازگار بشم اینو دکتر گفت..فقط یک در صد ممکنه ک موفق نباشه و اون یک درصد شامل من بود

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..
چند سالتا گلم؟؟ من مشهد انجام دادم بیمارستان قلب .. ببین هم اتاقی من عملش نیم ساعت شد و موفق بود و ...

ناراحت شدم ان شاالله که خوب میشی. من۲۸سالمه

ببین عزیزم اصلا استرس نداشته باش..چیز ترسناکی نیست فقط چون اتاق عمله اسمش ترسناکه..

از کناره کشاله ران کنار (نزدیک عورث)دو طرف رو بی حس میکنن و امپول میزن ازونجا ی خراش کوچیک میزنن و ی سیم میفرستن داخل تو متوجه نمیشی..

هر چن خودم میترسیدم و دائم ذکر میگفتن بی هوش نمیکنن 

ببین عزیزم اصلا استرس نداشته باش..چیز ترسناکی نیست فقط چون اتاق عمله اسمش ترسناکه.. از کناره کشاله ...

میگن مثل آنژو گرافی. بابام از آنژو اذیت شده بود واسه همین منم ترس برم داشته

ناراحت شدم ان شاالله که خوب میشی. من۲۸سالمه

من ۲۴سالگی انجام دادم..خیلی زوده برای ما این مریضی ها..

دکترم گفت هیجان استرس فشار و حمله عصبی ازت دور باشه گفت بیخیال باشی..

گفت باید کنار بیایی..اگه اون عصب منو میسوزوندن باید باطری میزاشتن ۳تا دکتر دیگه اومدن تصمیم گرفتن ک نسوزونن..

قرص میخوری الان؟؟من سوتالول مصرف میکنم اروم میکنه..

بعده عمل هم بهت همین قرص و اسپرین تجویز میکنه احتمالا..ی شب یا ی روز بیمارستانی فرداش مرخص میکنن 

من ۲۴سالگی انجام دادم..خیلی زوده برای ما این مریضی ها.. دکترم گفت هیجان استرس فشار و حمله عصبی ازت ...

فعلا پروپرانول میخورم .ولی تاثیر نداشته از عوارضش بعضیا میگن ناجوره و درد حین کار از اینا میترسم.

من ۲۴سالگی انجام دادم..خیلی زوده برای ما این مریضی ها.. دکترم گفت هیجان استرس فشار و حمله عصبی ازت ...

نمیدونم تو‌این سن کم این دردا چیه از بس زندگی پر استرس شده

میگن مثل آنژو گرافی. بابام از آنژو اذیت شده بود واسه همین منم ترس برم داشته

مامان منم انژیو انجام داده..

اما نترس ذکر بگو..ان شاالله اون عصب رو میسوزونن و دیگه از تپش قلب اذیت نمیشی عزیزم..

فقط وسط عمل ممکنه تشنت بشه من خیلی تشنم شده بود دستیار دکتر بزام اب میاورد با نی میداد بخورم ..

ولی نترس اصلا ..من ی دختر ضعیف و نحیف اندام بودم ب قول دکتر شما دخترا قوی تر از پسرا هستین ،،

مامان منم انژیو انجام داده.. اما نترس ذکر بگو..ان شاالله اون عصب رو میسوزونن و دیگه از تپش قلب اذیت ...

ان شاالله که به خیر میگذره منم ۴۶کیلووم. مادر دوتا بچه. شیر هم میدم🤦

فعلا پروپرانول میخورم .ولی تاثیر نداشته از عوارضش بعضیا میگن ناجوره و درد حین کار از اینا میترسم.

من سوتالول میخورم خیلی موثره ..بعده ابلیشن دکتر خاست دارو تجویز کنه ی وقتی بگو اگه جسارت نباشه اگه سوتالول خوبه اینو برام بنویس..

چی ناجوره عزیز..عملش؟نترس خودتو ..ناجور نیست ک..عمل قلب باز نیست که ..این ی مرحله تو زندگی بعضی ما ک میگذره اینک 

ان شاالله که به خیر میگذره منم ۴۶کیلووم. مادر دوتا بچه. شیر هم میدم🤦

اونیکه هم اتاقی من بود سن بالا بود ناظم مدرسه بود..اون میگفت جای من اینجاس درست نیست دختری ب سن تو هم اتاقی من تو بیمارستان باشه..

من دعا میکنم ..عملش سخت نیست عزیزم..میدونی ک استرس برای آریتمی ها خوب نیست پس خودتو اروم کن بخاطر دو تا بچه گلت و بخوبی هم اون عصب رو میسوزنن 

من سوتالول میخورم خیلی موثره ..بعده ابلیشن دکتر خاست دارو تجویز کنه ی وقتی بگو اگه جسارت نباشه اگه س ...

مرسی عزیزم. نه تو اینترنت خوندم بعد عمل شاید پا عفونت کنه. یا درد پا تا ماه ها بمونه یا بی حالی بمونه یا عصب دوباره برگشت کنه یامسیر کاتر تو‌رگ زخم بشه یا خراش بشه دیگه خودمو باختم