2777
2789

بچه ها من ماه پیش خیلی بی دلیل جنینم سقط شد 

و سقطم در واقعا باشروع پریودیم اتفاق افتاد 

بعدم مثل همیشه پنج روز پریود شدم و خونریزیم طبق معمول بود با تفاوت اینکه لخته هم داشتم 

حالا امروز موعدمه اما هیچ خبری نیست 

سیکلامم همیشه مرتب و بیست و هشت روزه بوده 

من کی باید منتظر خونریزی باشم دقیقا؟

ضمنا دکترم گفت میتونی بعد از پاک شدن مجددا اقدام کنی !/: منم این ماهی ک گذشت دو سه بار مخافظت نشده رابطه داشتم 

امکان داره باردار شده باشم ؟😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ممکنه.... من  بعد از سقط ۶ ماه جلوگیری داشتم و دقیقا ماه اولی که جلوگیری نکردم باردار شدم

ای جان دلم چ خوب 

ممکنه تاریخ پریودم بعد سقط تغییرکنه و به هم بریزه؟

مطمنی دکتر بهت گفته میتوتی اقدام کنی

بنظرن دکترتو عوض کن

سقط  خیلی فشار هورمونی به بدن نیاره اصلا  صلاح نیست بلافاصله بارداری  ابدا یه پزشک نباید همچین چیزی بگه

تا ۴۰ روز پریود نشدن مشکلی نداره

بی بی چک خطا داره اگر ۴۰ روز گذشت از سقطت برو بتا بده

تو سقط طببعی احتمال موندن بقایا کمه ولی اگر بقایا موتده باشه هم حاملگی اتفاق نمیفته ام مستعد عفونتی و باید سونو بدی  در هرصورت تا چهل روز صبر کن من ماه قبل سقط داشتم روز ۳۳ پریود شدم

مطمنی دکتر بهت گفته میتوتی اقدام کنی بنظرن دکترتو عوض کن سقط  خیلی فشار هورمونی به بدن نیاره ...

اره فوق تخصصه و دکتر خ خوبیه گفت اون مال قبلا بود ک میگفتن تا چندماه نباید اقدام کنی الان اگر تو هفته های پایین بچه سقط بشه مثل شرایط شما ک پنج هفته ای بعدازیک دوره قاعدگی میتونی اقدام کنی گفت نتایج تحقیقات جدیده خودمم تحقیق کردم چندتا مقاله انگلیسی پیداکردم و چندتا سایت ایرانی که تایید کرده بودن خودمم شک کردم اتفاقا 😑 

چندین منبع معتبر وجود دارند که از ایده بارداری طی 1 تا 3 ماه پس از سقط جنین حمایت می کنند.

یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که باردار شدن در طی 3 ماه پس از سقط جنین ممکن است نتیجه بهتری - خطر پایین تر برای سقط بعدی - از بارداری دیر تر داشته باشد. یک تئوری این است که بارداری قبلی ممکن است بدن را برای پذیرش بارداری آینده آماده کند.

واینکه من کورتاژ یا با امپول نبودم رحم خودش پس زد 

بی بی چک خطا داره اگر ۴۰ روز گذشت از سقطت برو بتا بده تو سقط طببعی احتمال موندن بقایا کمه ولی اگ ...

بتا دادم بعد پریود اون ماهم شده بود سه ، دکتر دید گفت دفع شده کامل علامتی هم مبنی بر عفونت ندارم یعنی نه دل درد نه هیچی کلا سقطمم راحت بود😑

انقد ک میگم نکنه اصلا حامله نبودم

پس این ماهم به بارداری امید نداشته باشم؟😐 منتظر خونریزی بمونم پس

اره فوق تخصصه و دکتر خ خوبیه گفت اون مال قبلا بود ک میگفتن تا چندماه نباید اقدام کنی الان اگر تو هفت ...

شما یک‌ماهم نشدی 

هنوز هورمانهای بارداری توی بدنت تعادل پیدا نکرده    من دکتری تولیدمثل دارم جانم  با اقدام زودهنگام خودتو مستعد سقط مکرر میکنی

تحقیفات با بالین متفاوته  اصلا قراره نیست نتایج تحقیقات در هر زمینه ای تبدیل به پروتکل درمان بشه

این تعادل هورمونی خون اینقدر مهمه که زوجین نابارور که جنین فریز دارن  و یه مدت بعد جتینو انتقال نیدن نتیجه بهتری میگیرن تا زوجینی که  توی یک ماه ام تخمکگیدی دارن ام انتقال جنین

نه جانم دکترتو عوض کن

شما یک‌ماهم نشدی  هنوز هورمانهای بارداری توی بدنت تعادل پیدا نکرده    من دکتری تو ...

خب پس احتمالا میخواسته رو من تست کنه😐

شهری ک ما هستیم اصلا دکتر زنان تعریفی نداره یکی از خوباش ایشونه که شما میگید توصیش برام خطرناکه

بعد یه سوال دیگه

من سونو واژینالم هیچ مشکلی نداشت همه چیز رو زده نرمال

ازمایش خون و پاپ اسمیرم همینطور قاعدگی هامم مرتب بوده همیشه از اول ، درد و ... هم اصلا ندارم 

شوهرمم اسپرمش نرماله تست داد 

چرا اخه جنین سقط شد؟؟

بعد اینکه ما چندمااااااهم اقدام بودیم تا ماه پیش بالاخزه شد ک اونم افتاد

مشکل کجاست؟

ای جان دلم چ خوب  ممکنه تاریخ پریودم بعد سقط تغییرکنه و به هم بریزه؟

من بعد از سقط اولم تا ۶۰ روز پریودنشدم ولی بعدش مثل قبل منظم بود پری هام. سقط دومم یکماه هم نشد که پریود شدم ولی بازم پری هام منظمه خداروشکر

من بعد از سقط اولم تا ۶۰ روز پریودنشدم ولی بعدش مثل قبل منظم بود پری هام. سقط دومم یکماه هم نشد که پ ...

بعد ممکنه تو همین پریود نشدنا باردار بشم دوباره

اونوقت تخمک گذاری چطوریه وقتی این همه سیکل نامرتب میشه؟

من بعد از سقط اولم تا ۶۰ روز پریودنشدم ولی بعدش مثل قبل منظم بود پری هام. سقط دومم یکماه هم نشد که پ ...

شما مشکلتون چی بود ک سقط شد؟ متوجه شدید؟

ما هنوزم نمیدونیم میگن طبیعیه

شما مشکلتون چی بود ک سقط شد؟ متوجه شدید؟ ما هنوزم نمیدونیم میگن طبیعیه

من دو تا سقط داشتم اولی دلیلش نفهمیدم دومی بارداری پوچ بود این ماه بعد از چهار ماه که از سقطم میگذره مجدد اقدام کردم چند روز دیگه موعدمه دعا کن اگه باردارم واسم بمونه