2777
2789

آخه میگن نورافکن رو باید همش استفاده کرد وگرنه بارتریش خراب میشه! در عوض نور عالی داره

به نظر شما چی بخرم بهتره؟

خودتون چی دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت همون چراغ اضطراریه؟ زود شارژش تموم نمیشه؟ مارک خاصی مد نظرت هست؟

وقتی برق هست شارژش کن بزار کنار واسه زمان بی برقی  نه مارکه خاصی نمیدونم‌فروشگاه معرفی میکنه 

خدایا شُکرت❤🧿
منظورت همون چراغ اضطراریه؟ زود شارژش تموم نمیشه؟ نورش کم که نیست؟ مارک خاصی مد نظرت هست؟

بخدا نمیدونم واقعا از شمع استفاده میکنم😀

جدی ها

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
چقدر کلاسیک و رمانتیک 😁 معلومه خیلی پر حوصله‌ای  ولی من انقدر نور کم اذیتم میکنه

اخه خیلی کم پیش پیاد برق بره وقتیم رفت چراغ گوشیمو روشن میکنم بعدم شمع انقد خوشکله☺

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

سلام عزیزم برای خرید بهترین چراغ اضطراری من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/best-emergency-light/