2777
2789
عنوان

اگه یه پسر بگه منتظرت میمونم...

851 بازدید | 31 پست

بچهاسلام امیدوارم حالتون خوب باشه.

راستش یه موضوعی چندوقته خیلی ذهنمودرگیر کرده و نیازمند صبروزمانه.موضوع اینه که من پارسال همین روزا با یه اقاپسری اشناشدم ازطریق اینستاگرام.باایشون درموردانتخاب رشته و ..حرف میزدیمو من یسری مشکل داشتم برای دانشگاهو دانشگامم نزدیک ایشون بودو کلی این اقا دلداری میداد که کمکت میکنم هرجوربخوای و...خلاصع میخام بگم خیلی حمایت میکرد.حدود یک ماه ارتباطمون قط شد و وقتی رفتم دانشگا(دانشگام تویه شهردیگس و خوابگاهیه)دوباره شروع کردیم به حرف زدنو و خواستن ک هموببینیم.پاشدن اومدن اونجا و همو دیدیم و همه چی خوب پیش رفت بعنوان قرار اول.حدود یه ماه گذشت و یبارتویه بحثی که داشتیم میکردیم  و بحث مهمیم بود متوجه شدیم ی مقدار عقایدمون متفاوته.

ازونجایی که من خیلی سختگیرو حساس بودم و هستم همونجا توهمون بحثه گفتم ک ماباهم تفاهم نداریمو نمیشه و....(بدون اینک فرصت شناهت بیشتر بدم و به بقیه ابعادتفاهممون نگاکنم و بخام فرصت بدم برای کوتاه اومدنو ...)

اون رابطه اونجاتموم شد و البته خیلیم محترمانه تموم شد طوریکه بعدش اصلااحساس بدی نداشتم و کاملا خنثی بودم و هیچ بی احترامی بهم نکردیم .

گذشت تااینک من دوسه هفته پیش بعدازمدتها به این اقا توی اینستا پیام دادم فقط برای احوال پرسی و ذکرکردم که اگراحیانا تورابطه باکسی هستین و نمیتونین جواب بدین،لطفا پیاممو جواب ندین اصلا ناراحت نمیشم.

که ایشونم جواب دادن خیلی خوش و خرم و  یه مقدار راجب مسایل روز حرف زدیم(درس و کرونا و ....)تااینک این اقا به گذشته اشاره کرد و گفت چه حیف که بهترین روزای عمرمون داره هدرمیره چرا ما بدون همیم؟چرا اون روز سر اون بحث  انقد سختگیری کردی و تمومش کردی وقتی میشد یجوری حلش کردوکناراومد.

منم حرفاشو تایید کردم چون حق بااون بود واقعا. و  دوباره بهم پیشنهاد دوستی دادن و منم گفتم که فعلا نمیتونم قبول کنم.دلیلشم شاید بنظر شما مسخره بیاد،این بود که من  درحال حاضر خیلی بیرون رفتوامد ندارم و نمیتونم هی برم بیرون اقا رو بییینمو...و این اقاهم تاکیدداشتن که باید ماهی دوبار ببیینمت حتماو مدلشونم اینطوریه ک خیلی اهل حرف زدن پشت گوشی نیستن و رو دیدن تاکید بیشتری دارن.

منم گفتم به فلان دلیل فعلا نمیتونمو...

اونم گفت باشه و برات صبر میکنم هروقت موقعیتت ازادترشد اونموقع دوباره شروع میکنیم و منم باکسی نمیرم و حوصله اشناشدن با ی ادم جدیدو ندارم چون ازتواونموقه خیلی خوشم اومده بودو باهات اشنایی دارم صبرمیکنم تا موقعیتت اوکی شه.

منم تشکر کردم بابت صبرشون و بعدش خداحافظی کردیم.

ببخشید که طولانی شد خواستم کامل توضیح بدم تا دقیق نظر بدید

بنظرتون این پسر میتونه پسر خوبی باشه؟ی چنتا نکته ریزم هس که الان اینجا میگم بهتون که قشنگتربشناسیدش.

ازعقایدشون بگم بهتون که معتقدن بوسیدن و بغل کردن باید کاملا تورابطه ازاد باشه و وقتی دوسم داره این حقشه ک بخادبغلم کنه (البته با گذرزمان و عمیقترشدن  رابطه)

قرار اولمون  همونطوری ک ازشون خواستم نزدیکی خاصی نداشتیم و درحد دست دادن و دست گرفتن بود.دراخر هم قبل خداحافظی دستمو بوسیدن و منم تشکر کردم. یجاشم پاشدیم بعدغداخوردن ک بریم ، باید پا روی جای بلندمیزاشتیم خواستن دستمو بگیرن ک منم دستمو دادم بهشون تا سوار ماشین شیم.

اگه ازموقعیت اقا هم میخواین بدونین ۲۵سالشونه.فوق مهندسی برق  دارن. و  با دوستاشون بصورت شراکتی یه شرکت دارن ک اونجا مشغول کارن.

ببخشید واقعا اگر  خیلی طولانی شد.

میخوام بگید نظرتون راجب این اقا چیه ؟و ایا میشه رابطه ی خوبی باهاشون داشته  باشم دراینده یانه.

سوال دیگه ای داشتید بپرسید تابگم

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من که دنبال یه چیز دیگس,حالا خود دانی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

سوال خاصی که نه ، فقط تا حالا چند تا دختر دیگه رو بغل کردن و بوسیدن؟ روی این حرف عمیق فکر کنید . اصرارشون برای دیدار حضوری چیه؟ یا مثلا بوسیدن و بغل کردن چه تاثیری توی شناخت شمااز هم داره؟ 

سلام😊 
۱۹سالمه عزیزم

گلم بعضی از رابطه ها ب عشق وازدواج ختم میشه خب اما بوس بغل رو نباید زود انجام داد باید زمان بگذره ازش مطمئن بشی 

الــهے حــاجـــت دݪتــون بـــا حڪمت خــدا یڪے بـــاشهـ❤
سوال خاصی که نه ، فقط تا حالا چند تا دختر دیگه رو بغل کردن و بوسیدن؟ روی این حرف عمیق فکر کنید . اصر ...

راستش من ازینکه قبلاباکسی بودن یا نه ازشون نپرسیدم ولی مطمعنم من اولین نفر نیستم.

عزیزم بنده زبان گویا دارم درحال حاضر بعنوان صاحب تاپیک.اگر کمک خواستم حتمامطلعتون میکنم

واااا چته. اون گفت چن سالته؟ منم چون توی تاپیکت گفتی امسال تازه رفتی دانشگاه پس حتما عین خودم 20 سالته دیگه. 

یکم اروم تر. مهربون تر.  متاسفم برات واقعا. 

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه
گلم بعضی از رابطه ها ب عشق وازدواج ختم میشه خب اما بوس بغل رو نباید زود انجام داد باید زمان بگذره از ...

بله دقیقا نظرخودمم همینه .بخاطر  همین خیلی دارم این قضیه رو زیرو رو میکنم ک اشتباه تصمیم نگیرم و به ضررم نسه

عزیزم بنده زبان گویا دارم درحال حاضر بعنوان صاحب تاپیک.اگر کمک خواستم حتمامطلعتون میکنم

عزیزم حرف بدی نزد گفت لابد 20سالته تند نرو خواهر من 

الــهے حــاجـــت دݪتــون بـــا حڪمت خــدا یڪے بـــاشهـ❤
واااا چته. اون گفت چن سالته؟ منم چون توی تاپیکت گفتی امسال تازه رفتی دانشگاه پس حتما عین خودم 20 سال ...

اها ازین جهت.😂😂ببخشید عزیزم منظورتونو بدمتوجه شدم گل❤