2777
2789
عنوان

چرا یهو غیب میشن

592 بازدید | 12 پست

بچه هااا بیاین دلم خیلی گرفته 

من با یه پسری یه سالو خورده ای دوست بودیم  یه مدت این اواخر بینمون بحثو دعوا پیش اومده بود(تو تاپیکای قبلیم گفتم ) ولی دیگه خوب شده بودیم  خوب بودیم باهم  حتی شب قبلش بهم گفت به خاطرت میجنگم هر کاری میکنم واست جدی شده بود رابطمون خانواده ها در جریان بودن یه بار قرار گزاشتن بیان ولی من گفتم که فعلا نه ....فرداش یهو غیبش زد بهش پیام دادم پیاممو ۱۰ روزه سین نکرده کلا پاک کرده فکر کنم 

هر چی فکر میکنم کار اشتباهی نکردم اون دعواها و اون دلخوری هام حل شده بود خوب بودیم چی میشه که یکی که اون همه دوستت داشته یهو بی دلیل غیبش میزنه 

دارم دیوونه میشم بهم راهکار بدین یا اگه کسی حوصله داره بیاد باهام حرف بزنه خواهش میکنم

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا مامی گپ عزیزم ما مهاجرت کردیم اونجا 😁

واقعا؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیا مامی گپ عزیزم ما مهاجرت کردیم اونجا 😁

چرا نمیتونم عضو بشم؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نمیدونم عضویتش مثل اینجاست شماره میزنی یا ایمیل

همش میزنه شماره یا کلمه عبور اشتباهه

خب داری ورود میزنی باید بزنی ثبت نام

عه اهان😅😅😅😅

پیام؟؟؟؟ بعد ده روزم هست منتظر نشستی؟ خببببببب یه زززززززنگ بزززززززن حداقل

اخه ببین اون پیام منو از عمد سین نمیکنه آنلاین میشه این یه جور بی احترامیه به من میدونم که بهشم زنگ بزنم جواب نمیده من واقعا کاری نکردم نمیدونم فازش چیه 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔