2777
2789
عنوان

حالا باید چیکار کنیم، بیاین یه فکری کنیم برای حذف تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی.اصلا پرخاشگری و بی احترامی توش نیست.تازه درجه هم میگیری

درجه ؟

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
نه دیگه ایمیلم هستدیگه 

اها اونجوری  میشه

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
خب تاپیک نزنین ک بخواد حذف کنید

چه ربطی داره  آدم بعضی وقتا سوالی چیزی داره می پرسه و بعدش نمی خواد بمونه .اگه اینطوریه و تایپک‌نزنه کسی دیگه چرا اینجایم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
چه ربطی داره  آدم بعضی وقتا سوالی چیزی داره می پرسه و بعدش نمی خواد بمونه .اگه اینطوریه و تایپک ...

خب تاپیک الکی میزنن بعدم بذارید بمونه مگه چی میشه میان تاپیک سرکاری میزنن بعدم پاک میکنن الان یاد میگیرن تاپیک مزخرف و خیانت و سرکاری نزنن مشکلات دیگم داخل کلینیک حل کنن

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
کجا هس بگین مام بیایم خو .اینجارم بدیم خودشون توش خارش و پوشک تبلیغ کنن

گوگل بزن مامی گپ

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها من با همین کاربریم میام مامی گپ منو با خودتون ببرید🥵😂

منم با همین اسم و شماره رفتم اونجا دلبر جانان گپم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.