2777
2789
عنوان

بچه های ختم سوره الرحمن

1329 بازدید | 37 پست

نیمه شعبان متولد شد، او را به همین مناسبت "سیدمهدی" نامیدیم.

بسیاری از افراد محل اگر حاجتی داشتند و یا اگر گره ای به کارشان بود، جدّ سیدمهدی را نذر می کردند و حاجت روا می شدند.

روزی حسابدار کارخانه نساجی به بیماری سختی دچار شده بود، از آنجائی که شنیده احوال سیدمهدی را شنیده بود، متوسل به جد سیدمهدی شد و نذر کرد که اگر شفا پیدا کند، سیدمهدی را در کارخانه استخدام نماید. او شفا گرفت و سیدمهدی چندین سال کارگر کارخانه نساجی شد.

در تمامی مراسمات مذهبی و روضه خوانی ها سیدمهدی را با خودم می بردم. بسیار به این مراسمات و روضه خوانی ها علاقه مند بود. روزی به من گفت:

- مادرجان! خواب دیدم که دارم به سوی خدا پرواز می کنم.

آن زمان سیدمهدی کوچک بود و من زیاد حرفش را جدی نگرفته بودم.

علاقه زیادی به امام (ره) داشت، حتی یکبار هم موفق شد به دیدار امام (ره) برود، بعد از آن دیدار بسیار متحول شده بود و بدجوری عاشق امام (ره) و روحانیت شده بود تا جایی که عکس های امام (ره) را به صورت کلیشه درست می کرد و با اسپری در و دیوار شهر و همچنین دیوار کارخانه را پر از عکس امام (ره) کرده بود

عاشق و شیفته روحانیت بود، زمانی که شهید دستغیب به شهادت رسید خیلی گریه می کرد و می گفت:

- ای کاش من بجای او تکه تکه می شدم و فدایش می گشتم.

روزی سید مهدی از جبهه آمد و گفت:

- مادرجان! بازهم جدّم به دادم رسید. در حال انجام عملیات بودیم؛ در محوری که ما بودیم تمامی نیروها شهید شدند و من در آنجا تنها ماندم، راه را گم کرده بودم و نمی دانستم به کدام سمت باید بروم. آنقدر جدم حسین(ع) و اربابم ابالفضل را صدا زدم که به طور تصادفی و غیر ممکن نیروهای خودی مرا پیدا کردند.

هر سال روز مادر که می شود خواب می بینم سیدمهدی روی سرم گلاب می پاشد، هدیه ای به من می دهد و پیشانی ام را می بوسد.

هر هفته پنج شنبه ها بر سر مزارش می روم و هنگامی که قبرش را می شویم، ناگهان از دِل قبر سید مهدی مرا صدا می زند و چند بار می گوید:

- مامان!

سه بار این کار را انجام می دهد. سرم را روی قبر می گذارم و با سیدمهدی دردِ دل می کنم.

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

بچه ها ریحانه جون امروز تاپیک نذاشتن من گذاشتم حالا تا خودشون تشریف بیارن....

میگن دعا برای همدیگه اثر داره تورو خدا بیاین چهل تایی برای هم دعا کنیم وقتی سوره رو میخونیم حتما یه دل پاک بین ما هست که خدا صداشو بشنوه 

اول برای ظهور امام زمان بعد حاجتای خودمون 

خدایا به حق جد این شهید بزرگوار در ظهور آقا امام زمان تعجیل بفرما 

خدایا به حق جد این شهید بزرگوار اول حاجت ۳۹ تا خانم رو بده بعد یه نگاهم به من کن 

ان شالله سعادتمند و عاقب بخیر بشین همگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده جآیی بودم نت نداشتم  الان رسیدم ..آفرین به شما که این همه فعال بودید

قربونت عزیزم فقط بعضیارو نمبشه صدا کرد اسمشون ابی نمیشه

قربونت عزیزم فقط بعضیارو نمبشه صدا کرد اسمشون ابی نمیشه

برامنم همین طور بود آبی نمی شد ...آن سابله حاجت رواشید گلم...شما طعم مادرشدن چشیدی؟

من می تونم با توکل به توخداجون  
برامنم همین طور بود آبی نمی شد ...آن سابله حاجت رواشید گلم...شما طعم مادرشدن چشیدی؟

نه عزیزم من نیتم بعد از ظهور امام زمان بچه دار شدنه لطفا روز شهید ابراهیم همت یا هادی رو برای من بزار ممنون  چون من به این دوتا شهید ارادت خاصی دارم