2777
2789
عنوان

خانمها ی نماز شب خون

52 بازدید | 10 پست

مدتیه میخوام بخونم مدت کوتاهی خوندم اما الان اصلا بلند نمیشم واسه نماز صبح بیدار میشم اما ۲۰دقیقه قبلش واسه نماز شب بیدار نمیشم چکار کن.

واینکه توی اینستا میبینم فحش رکیک به ایمه میگن اعصابم خیلی خرتب میشه ولی جرات نمیکنم جواب بدم چرا  اینقدر بی ادبا میتونن هی مزاحم بشن این طور مواقع چکار میکنید

چون همونطور که ادمای غیر مذهبی دخالت نمیکنن توو کار مذهبیا،مذهبیام حق ندارن دخالت کنن.به نوع پوشش نماز دین و هرچی.درسته ک نباید ب اعتقادات کسی توهین کرد و اینو قبول دارم.ولی در جامعه ما جوریه که افراد مذهبی به همه چی ما کار دارن از حجاب بگیر تاااااا چیزای شخصی.مگه ما بشون میگیم چرا چادر میذارین چرا نماز میخونین چرا فلان.دین رو بد جلوه میدن و این باعث میشه مردم فحاشی کنن و توهین.باز هم میگم توهین به اعتقادات ادما خیلی اشتباهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، ساعت کوک کن 

اونایی ک ب ائمه فحش میدن رو هم ، سکوت کن چون هرچی بگی  بیشتر فحش میدن و کفر میگن 

فقط براشون متاسف باش چون  دنیا و اخرتشون  تباهه پست تر از حیوونن

🍒🍹
چون همونطور که ادمای غیر مذهبی دخالت نمیکنن توو کار مذهبیا،مذهبیام حق ندارن دخالت کنن.به نوع پوشش نم ...

راستش یه ادم خشک مدهبی نیستم 

اینقدر که نمازم رو میخونم وبس 

اما وقتی حرف رکیک میزنن به ایمه میترسم برا خودشون میترسم حس خیلی بدی بهم میده

من چند روزه پریودم دلم تنگ شده واسه نماز شبام،ساعتا رو میشمارم پاک شم بتونم دوباره بخونم،خیلی شیرینه💙

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
سلام عزیزم ، ساعت کوک کن  اونایی ک ب ائمه فحش میدن رو هم ، سکوت کن چون هرچی بگی  بیشتر ...

ساعت کوک میکنم فقط یادمه که خاموشش کردم ودیگه سریع خوابم گرفته وتمام

راستش یه ادم خشک مدهبی نیستم  اینقدر که نمازم رو میخونم وبس  اما وقتی حرف رکیک میزنن به ...

اره عزیزم هرکی اعتقادات خودشو داره

ولی خب اونام اشتباه میکنن و دیگه فحاشی نباید بکنن حتی اگر قبولشون ندارن

ساعت کوک میکنم فقط یادمه که خاموشش کردم ودیگه سریع خوابم گرفته وتمام

اشکال نداره،  تو  کوک کن 

چند بار ک  اینجوری بشه بعد  درست میشه 

آلارمشو عوض کن  یکیو  بذار ک  سریع بپری از ترس😂

🍒🍹