2777
2789
عنوان

بدترین دعوای زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه این همسایه ی ما شوهرش تا ظهر نیس بعد عصر میره تا شب.خیلی ارومن انگار اصلا هیچ مشکلی ندارن

عزیزن منم همیشه از این فکرها میکردم ولی وقتی خودشون پای صحبت باز میکنن میبینی هیچکس بی مشکل نیست 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
اخریشو بگو 

بدترین دعواهامربوط ب دوران عقدمونه ک خیلی کم سن بودولج بازسرهرچیزی جنجال میکردیسری توخیابون حلقه روپرت کردتوصورتمورفت.یسری هم مهمونش کرده بودیم همه بخاطرش سفره ننداختن ساعت11شب شدنیومدمنم بااژانس رفتم خونشون دیدم ریلکس پای کامپیوتره وقتی اعتراض کردم کل کابل برق وکامپیوترووسیله خونشون همروداغون کردورفت

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
بدترین دعواهامربوط ب دوران عقدمونه ک خیلی کم سن بودولج بازسرهرچیزی جنجال میکردیسری توخیابون حلقه روپ ...

خجالت نکشیدی توی خیابون از بقیه؟ 

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
بدترین دعواهامربوط ب دوران عقدمونه ک خیلی کم سن بودولج بازسرهرچیزی جنجال میکردیسری توخیابون حلقه روپ ...

مثه شوهر من بوده شوهرت

عوضی و بی آبرو و جنگی 😤😤😤😤

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

تابعدش چون من عاشقشم دیوونه واربخشیدم وعروسی کردیم وهمه چی اروم من کرمانشاهم بخاطرکاربعد6ماه زندگی رفتیم تهران اونجاشروع شدجنگای هرشب بخاطرخستگی هردوازکارصبح تاشبمون اونم بیخیال کاروول کردواومدیم شهرمون باضرراون موقع هاهرشب وسیله شکستن تلویزیونمم جهازم بودهمونجاب بادداداومدم شهرم بچه دارشدم همه چی عالی واروم شد

تابعدش چون من عاشقشم دیوونه واربخشیدم وعروسی کردیم وهمه چی اروم من کرمانشاهم بخاطرکاربعد6ماه زندگی ر ...

چقدر خوب که الان زندگی آرومی داری چقد سختی کشیدی

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

اینجارفت سرکارباعشق زندگی کردیم تادوسال اماچون مستاجربودیم تصمیم گرفتیم ک بریم خونه بالای مادرشوهربسازیم ک وایی بازدعواچون تاوقتی ساخته شد8 ماه توی اتاق خونشون بودم اونم بیخیال نمیرفت بالاکمک کنه یانظارت ک ساخته بشه طول کشییییدکارمون.هرشب دعواوگریه من تاصبح

اینجارفت سرکارباعشق زندگی کردیم تادوسال اماچون مستاجربودیم تصمیم گرفتیم ک بریم خونه بالای مادرشوهربس ...

😥😥😥

الان زندگی ارومه وعاشقانه😀😀😀توخونمم بازم باردارم تقریبا4ماهی هست اصلادعوانداشتیم

انشا... دیگه کلا عاشقانه و آروم باشه