لی_لی_پوت۱۲ مدیر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1083 عنوان بدترین دعوای زندگیتون | مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 91 پست بدترین دعوای زن و شوهری ک کردین چی بوده؟ چقد طول کشیده تا فراموش کنید؟ ❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی... تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤ 1399/06/03 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانayhanam عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2703 اووووه خیلی دعواداشتیم تاحالا تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
لی_لی_پوت۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1083 اووووه خیلی دعواداشتیم تاحالا 😁😁کو یه نمونه بگو ❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی... تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
سهد عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 8117 اخه این همسایه ی ما شوهرش تا ظهر نیس بعد عصر میره تا شب.خیلی ارومن انگار اصلا هیچ مشکلی ندارن عزیزن منم همیشه از این فکرها میکردم ولی وقتی خودشون پای صحبت باز میکنن میبینی هیچکس بی مشکل نیست هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه
مامانayhanam عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2703 😁😁کو یه نمونه بگو ازکدوم بگم زیاده خواهرزیاااااد تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
elnaz3431 عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2608 اره،با شوهرم باشه فراموش میکنم. ولی با بقیه دعوا کنم دیگه اشتی در کار نیست. دقیقاا واقعا چرا ایتجوره
لی_لی_پوت۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1083 ازکدوم بگم زیاده خواهرزیاااااد اخریشو بگو ❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی... تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
مامانayhanam عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2703 اخریشو بگو بدترین دعواهامربوط ب دوران عقدمونه ک خیلی کم سن بودولج بازسرهرچیزی جنجال میکردیسری توخیابون حلقه روپرت کردتوصورتمورفت.یسری هم مهمونش کرده بودیم همه بخاطرش سفره ننداختن ساعت11شب شدنیومدمنم بااژانس رفتم خونشون دیدم ریلکس پای کامپیوتره وقتی اعتراض کردم کل کابل برق وکامپیوترووسیله خونشون همروداغون کردورفت تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
لی_لی_پوت۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1083 بدترین دعواهامربوط ب دوران عقدمونه ک خیلی کم سن بودولج بازسرهرچیزی جنجال میکردیسری توخیابون حلقه روپ ... خجالت نکشیدی توی خیابون از بقیه؟ ❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی... تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
dokhmalemanrojina عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7259 بدترین دعواهامربوط ب دوران عقدمونه ک خیلی کم سن بودولج بازسرهرچیزی جنجال میکردیسری توخیابون حلقه روپ ... مثه شوهر من بوده شوهرتعوضی و بی آبرو و جنگی 😤😤😤😤 مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊 ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند ....💔
مامانayhanam عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2703 تابعدش چون من عاشقشم دیوونه واربخشیدم وعروسی کردیم وهمه چی اروم من کرمانشاهم بخاطرکاربعد6ماه زندگی رفتیم تهران اونجاشروع شدجنگای هرشب بخاطرخستگی هردوازکارصبح تاشبمون اونم بیخیال کاروول کردواومدیم شهرمون باضرراون موقع هاهرشب وسیله شکستن تلویزیونمم جهازم بودهمونجاب بادداداومدم شهرم بچه دارشدم همه چی عالی واروم شد تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
لی_لی_پوت۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1083 تابعدش چون من عاشقشم دیوونه واربخشیدم وعروسی کردیم وهمه چی اروم من کرمانشاهم بخاطرکاربعد6ماه زندگی ر ... چقدر خوب که الان زندگی آرومی داری چقد سختی کشیدی ❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی... تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
مامانayhanam عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2703 اینجارفت سرکارباعشق زندگی کردیم تادوسال اماچون مستاجربودیم تصمیم گرفتیم ک بریم خونه بالای مادرشوهربسازیم ک وایی بازدعواچون تاوقتی ساخته شد8 ماه توی اتاق خونشون بودم اونم بیخیال نمیرفت بالاکمک کنه یانظارت ک ساخته بشه طول کشییییدکارمون.هرشب دعواوگریه من تاصبح تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
لی_لی_پوت۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1083 اینجارفت سرکارباعشق زندگی کردیم تادوسال اماچون مستاجربودیم تصمیم گرفتیم ک بریم خونه بالای مادرشوهربس ... 😥😥😥 ❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی... تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
مامانayhanam عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2703 الان زندگی ارومه وعاشقانه😀😀😀توخونمم بازم باردارم تقریبا4ماهی هست اصلادعوانداشتیم تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
لی_لی_پوت۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1083 الان زندگی ارومه وعاشقانه😀😀😀توخونمم بازم باردارم تقریبا4ماهی هست اصلادعوانداشتیم انشا... دیگه کلا عاشقانه و آروم باشه ❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی... تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤