2777
2789
عنوان

واریکوسل

238 بازدید | 22 پست

بچه ها سلام کیا تونستن با وجود داشتن واریکوسل همسرشون

باردار بشن

من همسرم واریکوسل گرید۲ مایل ب ۳ داره

پیش یه دکتر رفتیم گف باس عمل کنه

یکی دیگه گف نیازی نیس دومیه تو مرکز ناباروری هسش

گف نیازی نیس عمل کنه

گیج شدم ینی میشه با وجود این باردار بشم

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش که کاری نداره دو ساعت میره یه رگ رو کور میکنن درست میشه

اره ولی یکی میگه نیاز نیس یکی میگه باس بشه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

واریکوسل چجوریه؟؟؟؟

من شوهرم رفت ازمایش اسپرم داد همه چیزش خوب بود

ولی توی کیسه بیض..ه هاش ..یه توده ی کوچیک هس

میشه علائمشو بگی نگرانم

خانما کمک

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧
من شوهرم واریکوسل داشت دکتر گفت باید عمل کنه ولی نرفتیم و اللهی شکر باردار شدم

منم دکترا ب شوهرم اینجوری گفتن گیج شدیم شوهرمم بیخیاله نسبت بهش هر چی میگم زودباش باز بیخیاله😔

برا اینکه خیالت راحت شه برن عمل کنن تا عمل نکنه درصد بارداری بسیار پایینه فقط وقتت تلف میشه.برا شوهرمم گرید ۲ بود دارو خورد هم فرقی نکرد دو سال اقدام بودیم فایده نداشت عمل کردیم بعدش کلی دارو خورد تازه بعداز یکسال و دوماه باردار شدم اونم دکتر در کنارش گفت باید خودمم دارو بخورم که تاثیر داشته باشه

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
واریکوسل چجوریه؟؟؟؟ من شوهرم رفت ازمایش اسپرم داد همه چیزش خوب بود ولی توی کیسه بیض..ه ها ...

من نمیدونم والا باس بره دکتر ببینن چی میگه واریکوسل رگ های اضافی بیضه ای هستن ک باعث جلو گیری سرعت اسپرم و شکلش میشه 

ک برا ما سرعتش کمه

میشود ولی وقتی عمل به این سادگی هست چرا انجام نمیده چون بعدا مشکل ساز براش میشه

اره 😔

شوهره منم داشت گرید ایناشو نمیدونم سالها پیش بود عمل کرد ۳تا بچه دارم

عمل کرد باردار شدی؟؟؟

برا اینکه خیالت راحت شه برن عمل کنن تا عمل نکنه درصد بارداری بسیار پایینه فقط وقتت تلف میشه.برا شوهر ...

عزیزم یکم بالاهر جواب منو میدی

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧
برا اینکه خیالت راحت شه برن عمل کنن تا عمل نکنه درصد بارداری بسیار پایینه فقط وقتت تلف میشه.برا شوهر ...

اهوم دیقا

هی بهش میگم بیخیاله