2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست

شوهرمن عمل نکردچون خفیف بود.دکتربراش چن تا آمپول خارجی نوشت که یادم نیس چی بودوقرص ویتامین e دادکه مرتب میخورد ..ولی وایکسل شوهرشما شدید هست باید عمل شه حتما..بعدباخیال راحت بزارین بچه بشه.‌..تعجب میکنم ازحرف دکترت

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
واریکوسل چجوریه؟؟؟؟ من شوهرم رفت ازمایش اسپرم داد همه چیزش خوب بود ولی توی کیسه بیض..ه ها ...

تو سونو مشخص میشه توده چی هست .مردا بیشتر مشکل پروستات  دارن ایشالله که چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم والا باس بره دکتر ببینن چی میگه واریکوسل رگ های اضافی بیضه ای هستن ک باعث جلو گیری سرعت ا ...

گرید ۲ مایل به ۳یعنی میخواد شدیدتر شه..تا ازاین بدتر نشده وقت و تلف نکنین

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
گرید ۲ مایل به ۳یعنی میخواد شدیدتر شه..تا ازاین بدتر نشده وقت و تلف نکنین

والا همین الان بهش زنگ زدم گفتم بریم یه دکتر دیگه افتاد باهام دعوا

😔

مث اینکه بچه نمیخواد دلم داره میترکه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
والا همین الان بهش زنگ زدم گفتم بریم یه دکتر دیگه افتاد باهام دعوا 😔 مث اینکه بچه نمیخواد دلم دار ...

بس خودتو عذاب نده وقتی سرش به سنگ خورد حالش جامیاد

بس خودتو عذاب نده وقتی سرش به سنگ خورد حالش جامیاد

چ بدردم میخوره دیگه سرش ب سنگ خوردن وقتی کار از کار گذشته باشه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار این تاپیکمو پاک کن

شوهر منم واریکوسل خیلی شدیدی داشت عمل کرد بعدش دیگه باردار نشدم الان 17 ساله هرچه دکتر رفتم گفتن فقط جنین اهدایی باید بگیرم دوبار هم جنین گرفتم ولی نشد بازم منتظرم تا اگه کسی جنین داشت و نخواست ازش بگیرم