2777
2789

بله من داشتم پارسال عمل کردم خوب شد

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر شدی دردت شروع شد بعد عمل کردی؟

من یه مدت درد زیادی داشتم اهمیت ندادم گفتم خودش خوب میشه ولی دیگه قابل تحمل نبود رفتم سونوگرافی که دیدم سنگ دارم به دو سه روز هم رفتم برای جراحی

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
من یه مدت درد زیادی داشتم اهمیت ندادم گفتم خودش خوب میشه ولی دیگه قابل تحمل نبود رفتم سونوگرافی که د ...

منم معدم درد میکنه تهوع هم دارم میخوام برم عمل کنم ولی میترسم

منم معدم درد میکنه تهوع هم دارم میخوام برم عمل کنم ولی میترسم

مطمئنی کیسه صفرا ست؟؟

خوش به حالت درد نداشتی؟اخه سنگ کیسه صفرا راه خروجی نداره چطور دفع شد؟

اوایل فکر میکردم کلیه هام مشکل داره چون دردش ب کلیه میزد بعد رفتم سونو دیدم سالمه فقط صفرام سنگ داره .از فرداش رژیممو شروع کردم کلا۶ روز طول کشید تا دفع شد. مجراش باز شد با یه پودری ک خوردم بعدش بدون درد و خیلی راحت خارج شد الان یکسال گذشته و خداروشکر راضی ام ک عمل نکردم

اره رفتم سونو ۷میلی متره

خب پس باید عمل کنی