2777
2789
عنوان

شاید الان جز راهنمایی شما چیزی بدردم نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 45 پست

اگه من جای شما بودم کلا بی خیال درمان میشدم از پرورشگاه بچه می اوردم بزرگ می کردم حیف نیست این همه هزینه این همه استرس وبعدشم کلی مراقبت بعد از عمل آی وی اف   تو تل یه سری نشون می اد یه زن و شوهری جوان بهد یه بار آی وی اف و شکست تصمیم گرفتن به جای اتلاف هزینه و وقت و استرس برن از پروشگاه بچه بیارن و با وجود مخالفت دیگران از پروشگاه یه بچه اوردن اونم نه سالم بلکه مریص گفتن وقتی رفتیم اونجا همه دنبال بچه سالم قشنگ بودن و ما دیدیم این بچه های مریض خیلی مظلوم واقع شدن و اون بچه رو اوردن و بعد از چند وقت حتی سه فرزند دیگه که اونام مریضی خاصی داشتن رو به سرپرستی گرفتن بنظرم این توفیقی بوده که خدا بهشون داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آی یو آی مایع و وارد بدن خانم میکنن اما در آی وی اف بیرون در آزمایشگاه جنین رو تشکیل میدن میذارن داخ ...

ممنون از توضیحتون

به نظر من درمان رو ادامه بده

حتما ivf رو هم انجام بده خیلیا نتیجه گرفتن

میدونم خیلی خسته کننده ست

میدونم خیلی هزینه داره

میدونم دردناکه

ولی ادامه بده

در کنارش کارای سرپرستی رو هم انجام بده

آخه بچه آوردن از بهزیستی خیلی سخته اونم کلی مراحل داره و داستان داره

به نظرم جفتش رو باهم پیش ببرید هر کدوم قسمتون باشه و به صلاحتون انشالله اتفاق میوفته

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اگه شوهرتون با بچه اوردن از پروشگاه مشکلی نداره همین کارو بکنید بچه ها یه  معصومیت خاصی دارن بع ...

نمی‌خواستم کسی بدونه همسرم مشکل داره 😔و اینکه خودم مامان شدنو تجربه کنم 😔

میشه که بشه؟؟؟
میدونی بخاطر اینکه خودم بارداری رو تجربه کنم  و کسی از مشکل همسرم مطلع نشه خواستم اینکارو کنم ا ...

نیتت خیر بوده کار درستی کردی

اما پولیپ آسیب جدی نیست

خیلیا تو سن جوانی دور از جون شما رحمشون رو از دست میدن بعدش به زندگی عادی ادامه میدن که البته عوارض داره بدون عوارض نیست

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
نیتت خیر بوده کار درستی کردی اما پولیپ آسیب جدی نیست خیلیا تو سن جوانی دور از جون شما رحمشون رو از ...

آره واقعا بخاطر همین دو دلیل تاکید داشتم خودم مادر بشم

میشه که بشه؟؟؟
27 ,7ساله ازدواج کردم

عزیزم خیلی جوونی 

اول از همه برو سراغ درمان پولیپ 

ورزش کن حتی روزی نیم ساعت پیاده روی 

بعدم برو سراغ بچه درمان سنتی هم در کنار درمان عادی انجام بده 

بنظرم این دفعه حتما آی وی اف انجام بده البته انشاالله که طبیعی حامله بشی 

ولی 8 سال طلایی در پیش داری تا 35 سن مناسبی برای بارداری 

فقط همه انرژی و زندگیتو در گیر این موضوع نکن 

عزیزم خیلی جوونی  اول از همه برو سراغ درمان پولیپ  ورزش کن حتی روزی نیم ساعت پیاده روی&n ...

آره باشگاه میرفتم اما بخاطر ای یو آی دیگه نرفتم خیلی حال روحیم بده

میشه که بشه؟؟؟
آره واقعا بخاطر همین دو دلیل تاکید داشتم خودم مادر بشم

من اصلا مخالف فرزند خوانده نیستم

خیلیم خوبه

اما اونقدر تو این زمینه سختگیری زیاده

که خیلیا آخر سر به رحم اجاره ای تخمک اهدایی یا حتی اسپرم اهدایی راضی میشن

من اصلا مخالف فرزند خوانده نیستم خیلیم خوبه اما اونقدر تو این زمینه سختگیری زیاده که خیلیا آخر سر ...

ما یه آشنا داریم ممکنه بتونه کوتاه تر کنه مسیرشو اما دیگه خودم بارداری رو تجربه نمیکنم😔

میشه که بشه؟؟؟
نمی‌خواستم کسی بدونه همسرم مشکل داره 😔و اینکه خودم مامان شدنو تجربه کنم 😔

باور کن فرقی نمیکنه  من همسایمون بعد ۱۳ سال زندگی بچه دار نمیشد بعد برادر شوهرش وجاریش بخاطر اینا بچه دار شدن بچه رو به اینا دان تو بیمارستان بعد تقریبا بچه سه ساله شد داشتیم باهم صحبت میکردیم گفت از وقتی دخترم رو به دنیا اوردم این جوری و اون جور باور کن خودشم نفهمید چی گفت یعنی این قدر را بطه ش و حسش خوب بود که حد نداشت همون موقعم خودش بهد ۱۵ و ۱۶ سال حامله شد و یه دختر اورد

آره باشگاه میرفتم اما بخاطر ای یو آی دیگه نرفتم خیلی حال روحیم بده

عزیزم سنی نداری ها

من فکر کردم سنت بالاست

منم خیلی رو حیه مو از دست دادم

به معنای واقعی افسردگی گرفتم

اصلا به خاواده م نگفتم که قصد بچه دار شدن دارم

اونا فکر میکنن من تو زندگیم مشکلی دارم که انقدر حالم بده

دیروز بهم پیشنهاد دادن جدا بشم میگفتن جدا بشی بهت ه تا انقدر داغون بشی

این حال ما کمکی بهمون نمیکنه

بیا از امروز تصمیم بگیر تغییر کنی و زندگیتو وابسته به بچه دار شدن ندونی

من الان دو سه روزه رژیمم رو شروع کردم(تو این دوران خیلی چاق شدم) 

میخوام تو خونه ورزش کنم و کارای هنری انجام بدم

انشالله کرونا هم تموم بشه همینا رو بیرون ادامه میدم تو کلاس

شنا هم برنامه بچین برای خودت از این حال و هدا در بیای

فکر کن مثل خیلی از هم سن و سالای خودمون هنوز ازدواج نکردی و دنبال برنامه های خودتی

هنوز خیلی وقت داری