2777
2789

خیلی از نی نی سایتی ها در جریان مشکل ناباروری همسر من هستن چون همیشه با همین نام کاربری بودم .

قرار بود آی یو آی بشم که هر ماه باید بخاطرش دارو مصرف میکردم خودتون میدونید دیگه .

این ماه ،بار چهارم بود که میخواستم انجام بدم وقتی رفتم سونو واژینال گفت پولیپ ایجاد شده داخل رحمت ،خیلی ناراحت شدم خیلی ...بخاطر داروهای هورمونی که هر ماه استفاده کردم برای آی یو آی این اتفاق افتاده ...

حالا بخاطر سلامتیم خیلی ترسیدم همسرمم همینطور ،میگه دیگه دنبالش نمیریم و میریم پرورشگاه،گفت سلامتی تو اولویت منه گفت حتی راضی ام اگه ازم جدا بشی ولی بلایی سرت نیاد 

دوستای خوبم شاید الان حتی خواهرم نتونه ب اندازه شما راهنماییم کنه ...چون شما خیلی هاتون با مشکل من درگیر بودین یا تو اطرافیان دیدید .نمیدونم چکار کنم الان دنبال درمان این پولیپ هستم اما بعدش نمی‌دونم دوباره برم برا آی یو آی یا نه .خیلی خستم خیلی...

میشه که بشه؟؟؟

مشکلتونو نمیدونم ولی آی وی اف بهتر نیست؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم احتمال پولیپ داده اگه باشه یه جراحی هیستروسکوپی کوچیک داره، اینقدرام چیز سخت و بزرگی نیست! 

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

عزیزم حتما برو مطب دکتر روازاده مادر من هم پولیپ بزرگ داشت هم فیبروم،،یکسال طول کشید تا درمان  شدن ولی الان خوب خوب هثتن

انشالله مشکل شپا هم حل میشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

شهرزاد جون فرق آی یو آی با آی وی اف چیه

آخه دیدم کسایی که آی یو آی جواب نمیده آی و ی اف انجام میدن

برای حل مشکلت صلوات فرستادم🌹

چند ساله اقدام کردی برای بارداری؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

یه دکتر معرفی کنم میری؟دستش طلاست.البته پیرمرده.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

من به معجزه اعتقاد دارم....بنظرم  بی خیال ای یو ای شو

برین پرورشگاه....ولی درمان محلی به شوهرت بده خدا رو چه دیدی شاید شد و یه بچه از خون خودتون گرفتین بغل ...بنظرم من به خودت آسیب نزن 

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

از صميم قلب ، با تمام وجودم از خدا ميخوام به راحت ترين روش ممكن و سريع ترين زمان بهت يه فرزند عطا كنه به زودي زود الهي،يه بچه سالم و صالح و خوش اخلاق 

مطمءنم برات اتفاق ميوفته 🙏🙏🙏 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

تو روخدا انقدر این آمپول و داروها را به بدنت تزریق نکن...منم کلی خودمو به در و دیوار کوبیدم و دو بارم لاپاراسکوپی شدم و کلی آمپول و ....نشد که نشد

بعده هشت سال که دیگه ثبت نام کردیم واسه بهزیستی...دختر شش ماهه درخواست داده بودیم...وقتی از پرورشگاه زنگ زدن دختره خودم شش ماهش بود بدونه یه قرص باردار شدم...

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!
شهرزاد جون فرق آی یو آی با آی وی اف چیه آخه دیدم کسایی که آی یو آی جواب نمیده آی و ی اف انجام میدن ...

آی یو آی مایع و وارد بدن خانم میکنن اما در آی وی اف بیرون در آزمایشگاه جنین رو تشکیل میدن میذارن داخل بدن مادر که شاید بگیره شاید نگیره

میشه که بشه؟؟؟

انشالله خدا بهت سلامتي بده عزيزم خدا را شكر كه همسرت انسانه و درك و شعور داره ،بنظرم بچه از پرورشگاه آوردن هم ثواب داره همينكه تو اين اوضاع احوال خودت كمتر دارو و هورمون ميگيري اطرافم دو سه مورد بودن بچه از پرورشگاه آوردن راضي هستن يك مقدار طول و تفسير و كار اداري داره و اينكه بايد يك ملك به اسم بچه بزنين اگخ با اينا مشكلي نداري بنظرم كار خيلي خوب و ثوابي هست 

شما دنبال بچه اين و هستن تعداد زيادي بچه كه محتاج پدر و مادرن 

ازپرورشگاه بچه بیارقول میدم سال بعد بچه خودتم بدنیا میاد زندگیت کیا به یه خیر بزرگ داره تا گره بازش ...

میدونی بخاطر اینکه خودم بارداری رو تجربه کنم  و کسی از مشکل همسرم مطلع نشه خواستم اینکارو کنم اما الان که داره ب بدن خودم ضرر میرسه خیلی ترسیدم

میشه که بشه؟؟؟