2777
2789

وای بچه ها خدا نیاره واستون ب نفس نفس افتادم حالم خیلی بده من خییییلی دوستش داشتم و دارم دیروز کات کرد چون کنکورشو اونجور ک میخاس نتیجه اش نشد اخه مگه میییییشه انقدر راخت بره ؟؟؟؟😭😭😭😭 مگه دوستم نداش؟

وای بخدا میگفت دوستت دارم گفت شاید تو یکی از دلایلی باشی ک کنکور قبول نمیشم امسال پزشکی اخه گناه من چیه تجربی سخته😭😭

وای دارم دوریش دیوونه میشم خیییبلی خوب بود اخلاقش یهو نمیدونم چیشد گفت من خیبلی فشار رومه یکسال تمام مث یخ بود من تحمل کردم الان یهو در اومد گفت من همیشه اصلا همینجورم گفتم باشه تحمل میکنم ولی گفت نه نمیخادم 😭

گفت باید تنها باید مگه دل من اسباب بازیه؟؟ قول و قرار ازدواج گذاشته بود باهام وای خدااا تو رو خدا ارومم کنید دارم می میرم 😭😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜

چند سالتونه؟

درست متوجه شدم دو تا بچه مدرسه ای قرار ازدواج گذاشتید ؟!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

چن سالشع چن سالته

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غرورت کجا رفته دختر گل؟نمیگم ازش متنفر شو شاید تو یه شرایط بحرانی بد این حرفها رو زده.بشین قشنگ گریه اتو بکن دادتو بزن(اگر شرایطشو داری) بعد آستیناتو بزن بالا برای ادامه زندگیت که فقط یکبار تکرار میشه شاد باش.اگر قسمت هم باشید میاد ولی منتظرش نباش و به آینده ات فکر کن.اگر بری ازش بخوای برگرده تا آخر سرکوفتت میزنه و خودتم حال و حسن باهاش خوب نخواهد بود.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍

من از دست شما دخترای نو جوون چه خاکی بریزم سرم?

عزت نفستو حفظ کن.ماها به روی شوهرمون نمیاریم وابسته شیم که برامون طاقچه بالا نزاره.

اونوقت به یه بچه مدرسه ای التماس میکنی?

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
چند سالتونه؟ درست متوجه شدم دو تا بچه مدرسه ای قرار ازدواج گذاشتید ؟!

نههه بچه مدرسه ای نیستیم خییییلی اخلاقش خوب بوداروم مودب مهربون وای دلم داره از غصه میترکه 😭😭😭

بهش گفتم من دل من چی من نمیتوننم احساسمو خفه کنم چطدری کنار بیام گفت نترس هیچیت نمیشه وای اصلااااا باورم نمیشه این همون ادم بود چجوری یهو انقدررر دل سنگ شده و من واسش بی اهمیت گفت دیگه پیام نده 😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜
نههه بچه مدرسه ای نیستیم خییییلی اخلاقش خوب بوداروم مودب مهربون وای دلم داره از غصه میترکه 😭😭😭 ب ...

بد نشد که 

آدمی که مرد روزهای سخت نیست و تو مشکلات تنهات می‌گذاره رو شناختی 

خوش شانسی که زود شناختی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
غرورت کجا رفته دختر گل؟نمیگم ازش متنفر شو شاید تو یه شرایط بحرانی بد این حرفها رو زده.بشین قشنگ گریه ...

بابا بخدا هر دو ۲۳ سالیم نه بچه کوچیک اون پیام نور میرفت ولی تصمیم جدی گرفت و یکسال نشست خیلی خوب خوند ولی الان میگه انقدر سخت بود میدونم پزشکی نمیارم عصبی و ناراحته و کلا تحت فشار بود حتی بخاطر موضوع های مختلف  ولی خییییلی راحت بهم گفت همتونو حذف میکنم گفت از همتون خسته ام 

بخدا یکسال من با این وضعش ساختم ولی میگه تو ی وقتایی بچه بازی در میاوردی درک نمیکردی و ناراحت بودی ک چرا نمیتونم بهت محبت کنم و دیروز خیلی راحت گفت خدافظ 😭😭😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜
نههه بچه مدرسه ای نیستیم خییییلی اخلاقش خوب بوداروم مودب مهربون وای دلم داره از غصه میترکه 😭😭😭 ب ...

درضمن دوست داشتن به حرف نیست 

به عمل هست که اون آقا نداره 

دختر خوب 

درد داره میدونم شاید تا سالها جای این احساس درد کنه ولی بدون که باید گاهی درد رو به جون خرید و به فکر آینده بود

میگذره این روزها 

غالبا و خیلی ها داشتیم این حال و احوال رو 

بهت قول میدم میگذره و روزی می رسه که آروم میشی 

گریه کن 

داد بزن 

مشاور برو

هر کاری که حالت رو.بهتر میکنه انجام بده 

و بدون میگذره 

غرورت کجا رفته دختر گل؟نمیگم ازش متنفر شو شاید تو یه شرایط بحرانی بد این حرفها رو زده.بشین قشنگ گریه ...

تو شرایط بحرانی بود بخدا دوستم داشت انقدررر درگیر درس شد کاملا حسش از بین رفت 😢😭

خودم قشنگ میفهمیدم . خیلی دوستم داشت خیلی خو اخلاق بود باهام حرف ازدواج زده بود بخدا اصلا نفهمیدم چیشد من دارم می میرم اون عین خیالش نیس 

هیچ اخلاق بدی نداشت ک بخام با یاداوریش از درد دلبستگی کم کنم فقط باهام سرد بود اونم بخاطر درس بود ک من قبول دارم وای ولی باورم نمیشه من گفتم من طاقت نمیارم یکسال حرف عاشقانه زدیم از ایتده دوتایی گفتیم چطوری تمام احساسمو له میکنی و میری گفت نترس هیچیت نمیشه تو ک عاشقم نیستی فقط دوستم داری وای بخدا راحت رفت 😭😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜
ما هر دو ۲۳ ساله ایم ولی اون پیام نور میخوند تصمیم گرفت کنکر تجربی بده واس پزشکی 

حالش بد کنکورشه

بهش زمان بده

اگر تورو مقصر بدونه که موندش فایده نداره

من خودم تو ترکم..🙁

هی دارم فکر میکنم یه پیام بدم.بدممم...نعععع نده

تو شرایط بحرانی بود بخدا دوستم داشت انقدررر درگیر درس شد کاملا حسش از بین رفت 😢😭 خودم قشنگ میفهمی ...

عشق اگر عشق باشه از بین نمیره و برمیگرده خواهشاً به زندگی عادیت برگرد و به هیچ عنوان تو نرو سراغش.

اگر سر چیز دیگه ای تموم کرده بودید و تو مقصر بودی میگفتم برو معذرت خواهی کن ولی الان نه.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍