2777
2789

سلام .خانما بی بی چک ویوور دیشب زدم مثبت شد مثلا تو ده دیقه یا یک ربع.بعدصبح با اولین ادرار زدم منفی شد .ینی چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چکم

‌منم ایطور بود ومثبت بود😅😅😅کلا بی بی چک اگ منفی باشه مثبت نمیشه اگ خرابم باشه مثبت نمیشه .پس خرابه مال صبحت 

توروبخدا منو لایک نکنید🤗🤗خدایا اولین ارزوم ک نشد برباد رفت...محتاج دومی هستم دوباره ناامیدن نکن

بچه ها مت ۶تا بی بی چک زدم بعد نیم ساعت ای بیست دقیقه مثبت شدن وبارداربودم اینم بگم اونی ک اول صبح زدم اصلا مثبت نشد وبقیه والان یک ونیم ماهم

توروبخدا منو لایک نکنید🤗🤗خدایا اولین ارزوم ک نشد برباد رفت...محتاج دومی هستم دوباره ناامیدن نکن
بچه ها مت ۶تا بی بی چک زدم بعد نیم ساعت ای بیست دقیقه مثبت شدن وبارداربودم اینم بگم اونی ک اول صبح ز ...

مبارکت باشه عزیزم به دل خوشی.مال منم بعد نیم ساعت. مال دیشبم.حالا صبحی بعد بیست دقیقه داره حالا میندازه انگاری به نظرت چکار کنم