2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🔴🔵⚫️👈 این هفته در بورس تهران عرضه اولیه ای نخواهیم داشت.

دارا دوم چی میشه؟ببخشید من تازه واردم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من یکی دوتا سهم که داره نماد هاش بسته میشه واسه مجمع و میدونم افزایش سرمایه داره خریدم

ولی شما به توصیه خرید نکن 

خودت بررسی کن 

و پولی رو بیار توی بورس که بدونی،لازم نداری و با دید بلند مدت باشه 

آدما فکرش واسه وضعیت مردم این روزها خراب میشه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
من یکی دوتا سهم که داره نماد هاش بسته میشه واسه مجمع و میدونم افزایش سرمایه داره خریدم ولی شما به ت ...

ممنون. عرضه ام که نیست این هفته 😭😭 من اومدم تو بورس خراب شد 

ممنون. عرضه ام که نیست این هفته 😭😭 من اومدم تو بورس خراب شد 

اصلا اینطوری فکر نکن

اون موقع که همه تو صف خرید بودن وقت ورود نبود 

ببین تورم هست پس سهام رشد میکنه حتما حداقل برابر تورم 

چون این سهام بر اساس ارزش دارایی های شرکت ها هست که دارایی ها هم با تورم گرون میشه 

اونها که دارن میفروشن دارن ضرر میکنن به نظر من 

بیست و پنج درصد ریزش داشته خب خیلی بده و خیلی ها سرمایه از دست دادن فقط بخاطر نا بلدی و جو گیری 

توی اینستاگرام یا تلگرام فرید هلالات رو سرچ کن

استاد من بود ده سال پیش 

آموزش هاش رو گوش کن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!