2777
2789
عنوان

مامی گپ

379 بازدید | 16 پست

اونایی که رفتین مامی گپ

خوبه؟چطوره؟

کارکردن باهاش راحته؟

مثل نی نی سایته؟

به نظرتون عضو بشم؟

هیجانات این جارو داره؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بیشتر شبیه یه جنگله قرو قاطیه من فقط یه سرچ کردم سرگیجه گرفتم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر شبیه یه جنگله قرو قاطیه من فقط یه سرچ کردم سرگیجه گرفتم

من نمیفهمم توش باید چکار کنم اصلا یه وضعیه😐

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
بیا حالا یه نگاهی بکن.چینش سایتش خوب نیست ولی خو کم کم یاد میگیریم

خیلی بده من اصلا نمیفهمم چی به چیه پست شو کجا بذارم لیک و کجا بزنم هیچی اصلا هیچییی هاا

من یه نگاه انداختم خوشم نیومد.

الان همه حمله میکنید اونجا میشه داستان بورس که یهو یه عالمه آدم ثبت نام کردن هسته معاملات مخش نکشید ... اونجا میگفتیم هسته خسته... اینجا چی بگیم؟ 🤔🤔🤔😅😅

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

واسه من ایمیل تایید نمیادش

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.