2777
2789
عنوان

بچه ها نرید مامی گپ یه جوریه

191 بازدید | 16 پست

عه چرا میرید من حس خوبی ندارم با مامی گپ

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

هن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رفتن الان مامی گپو باز کردم قاطی پاتی وقت تاپیک ها شده بود از نی نی سایت اومدم خوب چرا میرید نرید 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

عزیزان کمترین حق هر کاربر امکان حذف تاپیکهاشه و مدیر سایت فقظ به فکر گرفتن پول برای تبلیغات سایت هست و نظر کاربرها براش بی اهمیته. ماییم که نی نی سایت رو نی نی سایت کردیم 

تا اطلاع ثانوی از ایجاد تاپیک غیر ضروری خودداری کنید

تا جایی که میتونید از گذاشتن کامنت در تاپیک ها خودداری کنید

برای کسایی که تاپیک غیرضروری میزنن گزارش بزنید

یک بار متحد باشیم 

هن

شلوغ پلوغه اصلا معلوم نیس چی به چیه

ولی بچهای خودمون اونجام میترکونن😂😂😂

عا بابا یه دیقه رفتم نگاه کردم بچه ها همه تاپیکا از نی نی سایت اومدم بوه ها همم پیدا کرده بودن

شلوغ پلوغه اصلا معلوم نیس چی به چیه

والا تو نی نی سایتم موندیم اونو بگیریم چ کنیم 

این بازیا چیع همینجا هستیم بابا از این بازیا خوشم نمیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

والا تو نی نی سایتم موندیم اونو بگیریم چ کنیم  این بازیا چیع همینجا هستیم بابا از این بازیا خو ...

اصلا معلوم نیس چه جوریه قاطیه از یه جا اینه یه چا پستهاصلا قاتی پاتی