2777
2789
عنوان

رل و ازدواج

1136 بازدید | 32 پست

سلام دوستان. من تقریبا ۶ماهه تو دانشگاه با یه پسره اشنا شدم . من ۲۱سالمه اون ۲۲.خیلی پیگیرم بود تا امارمو دراورد و تو اینستا بم پیام داد و باهم اشناشدیم‌. هم اون منو دوسداره هم من خیلی بهش علاقه مند شدم طوری ک تا الان ب هیچکس ب اندازه ی اون علاقه نداشتم. الان که مدت زیادی گذشته خیلی بش وابسته شدم اونم همینطور. واقعا نمیتونم ازش جدا شم. تو فکر ازدواجم .ولی اون زیاد حرفی از ازدواج نمیزنه یا خیلی کم حرفشو میزنه. نمیدونم چکار کنم . اگه ادامه بدم و بیشتر ببینمش بیشتر وابسته میشم واگه تهش جدایی باشه خیلی برام سخت میشه. چنبار خواستم ازش جدا شم ولی اون نذاشته میگه بهت وابسته شدم .ولی خیلی جدی حرفی از ازدواج نمیزنه . بنظرتون چکار کنم؟ممکنه بعدا پیشنهاد بده؟یا اینکه الان جداشم ازش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر22ساله ی دانشجو ک وقت ازدواجش نیست 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خیلی محترمانه بهش بگو هدفت از دوستی مون چیه

ببین چی میگه

اولا سنش کم هست توی این سن هیچ پسری توی فکر ازدواج نیست فقط دخترا هستن که سریع تا با یک اقا دوست میشن فکر میکنن باید بشه شوهرشون

فکر نمی کنم قصد ازدواج داشته باشه اگرم داشته باشه به این زودیا نیست

چون از نظر مالی و اینا باید مرد اکی باشه 

یا حداقل خانواده اش ساپورت همه جوره کنن.

حالا الان تا جایی که حال ت باهاش خوبه ادامه بده...چرا فکر میکنی اونی که دوستت داره باید بیاد برای ازدواج؟شاید دوستی الانتون قشنگ تر از ازدواج باشه...در کنار هم لذت ببرید...

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.