2777
2789
عنوان

اگه همین الان خدا بهت زنگ بزنه چی میگی پشت تلفن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 105 پست

میدونم خدا منو قبول نداره😔 ولی اگ زنگ زد ازش سلامتی تمام مردممون و منو عشقم 😏ازش میخوام هیشکی تو این دنیا سختی زجر عذاب بی پولی گرسنگی نکشه هیشکی به هیشکی محتاج نباشه همه خوشبخت باشن وهمچنین منو عشقم ❤️

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه صداشو بشنوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟      

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

میگم قربونت برم یه ۱۰۰ تومن تا فردا برام حواله کن درسته گوشه خییییییییلی کمی از مشکلاتمو حل میکنه ولی خودت میدونی بنده ی قانعیم😀

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

میگم گناهانم رو پاک کن 

سرنوشتمو از نو بنویس

من امام زمانمو میخوام، منو بهش ملحق کن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

سلام خدا 

حالت چطوره عزیزم؟

از ما بنده ها ناراحتی؟ 

خدایا کرونا دیگه کی میخواد تموم شه؟ خیلی خسته ایم...

خدای ارحمن الراحمینم سلامتی رو به بیماران هدیه میکنی؟

مهربونم منو ببخش ..‌

دوست دارم، عاشقتم.😚