2777
2789
عنوان

آشنایی با همسر

359 بازدید | 25 پست

سلام.. لطفا از آشناییتون با همسر بگید... چی شد که همو دیدین؟؟ کسی واسطه شد یا خودتون همو پیدا کردین؟؟ کلا چطوری میشه همسر خوب رو پیدا کرد ،؟؟ سرکار رفتن ، روضه خوانی، مثلا مهمونی یا جایی کجا آدم باید بره تا بیشتر دیده بشه و همسر مناسب پیدا شه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و نامزدم از قبل دوست بودیم و محل کارش باهم آشنا شدیم مهندس مکانیک هست منم ی روز ماشینم رو بردم پیشش بعد از اونجا بود ک باهم آشنا شدیم...

اگر رنگ بودم،آبی بودم...💙

کلا تو اجتماع زیاد باش خیلی زیاد معرف هم باید ببینه تانعرفی کنه

مابیمارستان همودیدیم

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
روضه خوانی گزینه مناسبیه

😂 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

در خیابان با دوستم بودم اون من پیدا کرد 😂😂

ولی الان زیر بارش نمیره میگه تو من گیر انداختی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

هرجا قسمتت باشه من و شوهرم تو تل اشنا شدیم 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

یه شب تا صبح خوابم نبرد 

صبح ساعت ۶ونیم به زن عموم (که عشقمه) زنگ زدم گفتم کجایی 

گفت دارم با دوستم میرم پارک 

منم گفتم منم میام 

پا شدم رفتم 

خلاصه که الان دوست زن عموم جاریمه

صاحب یه کسب و کار اینترنتی با درآمد فوق العاده و کسانی که میخوان به آرزوهاشون برسن میتونم کار رو بهشون معرفی کنم