2777
2789
عنوان

چقد حالم گرفته

722 بازدید | 19 پست

دیروز رو ابرا بودم اما الان انگار همه چی خراب شد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی شده؟؟؟؟

دوسه تا معامله شوهرم داشت روشون بدجور حساب باز کرده بود اما من نمیدونستم فک میکردم پولشو از قبل داره اما امشب فهمیدم این

طور نبوده و هر چه رشته بودیم پنبه شد😢

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
خب چیشده مگ

شوهرم بهم گفته بود پول داره و یه کاری رو شروع کرده بودیم و بخاطرش کلی خوشحال بودم حالا یک سوم کار رو انجام داده امشب اومده میگه فعلا کار تعطیل چون هیچ پولی درکار نیست .میگم مرد اخه چرا از اول انقد دلمو خوش کردی نداشتی و رو معامله ای که هنوز انجام نشده حساب باز کردی 

امان ازبی پولی 

تا پول هست همه چی خوبه اما همین نیست ادم از زندگی سیر میشه

😯

فک کن انقد رو این معامله ها برنامه چیده بود هر چی پس انداز داشتیم ریختیم تو اون کار الان دیگه یک قرون پول نداریم😢

فک کن انقد رو این معامله ها برنامه چیده بود هر چی پس انداز داشتیم ریختیم تو اون کار الان دیگه یک قرو ...

زندگی خیلی بالا و پایین داره 

دیگه کاریه که شده .از الان به بعد مواظب باش . و دیگه هم به این موضوع فکر نکن و سعی کن که پس انداز دوباره جمع کنید

چی بگم آخه واقعا مشکلات مالی سخته از خانواده ها نمیتونین کمک بگیرین

نه هر کی بفهمه خوشحال میشه که به خنس خوردیم

زندگی خیلی بالا و پایین داره  دیگه کاریه که شده .از الان به بعد مواظب باش . و دیگه هم به این م ...

نمیدونم چرا انقد فس شدم .خیلی خوشحال بودم که بعد سالها دارم به ارزوم میرسم .اما اگر میدونستم پولشو نداره نمیگذاشتم کارو شروع کنه.فکرشم نمیکردم اینجوری بشه

نه هر کی بفهمه خوشحال میشه که به خنس خوردیم

خوشحال میشن😐واقن سخته بی پشتیبان ولی دیگه کاریه ک شده پولتونو از اون کاره خارج کنید خلاصه یکاری کنید از این ب بعد اوضاع بهتر ش حداقل

نمیدونم چرا انقد فس شدم .خیلی خوشحال بودم که بعد سالها دارم به ارزوم میرسم .اما اگر میدونستم پولشو ن ...

آره آدم وقتی کلی فکر میکنه که من فلان کارو کنم فلان وسیله رو بخرم خیلی خوشحال میشه ولی وقتی که دیگه نمیشه ضد حاله😦😢

خوشحال میشن😐واقن سخته بی پشتیبان ولی دیگه کاریه ک شده پولتونو از اون کاره خارج کنید خلاصه یکاری کنی ...

اره از لحاظ مالی هیچ کس نیست کمک کنه پول هم برگشت ناپذیره یه زمین کوچولو داشتیم گفتیم خیر سرمون یه چیز توش بسازیم هنوز هیچی نشده زرتمون قمسور شد رفت.خیلی خوشحال بودم و نمیتونستم باور کنم که لایق یه خونه شدم ولی انگار لیاقت نداشتم...اینم یه جور بازیه که همیشه خدا ما تو زندگیمون به در بسته بخوریم .هیچوقت به راحتی نشده صاحب چیزی بشیم بقول شوهرم همیشه باید خون از همه جامون بزنه بیرون تا بتونیم یه حرکتی بزنیم.ببخشید دلم گرفته بود سرتو درد اوردم😔